peaceonyx

Başarılı
Üniversite için tablet bakıyorum ama baktıkça iyice karar vermekte zorlanıyorum. Sizce bunlardan hangisi en mantıklı seçenek? Telefonum samsung a54 ama ekosistem çok önemli mi emin değilim. Genel amacım not tutmak, pdf, ders çalışmak üzerine ama tabii ki video, dizi, oyun için de kullanmak istiyorum. Ve en önemlisi 4 5 sene kafam rahat şekilde kullanmak istiyorum.

-Xiaomi Pad 7 (14K) + kalemi (2.5K)
-S10FE (15-16K)

-Honor Pad V9 (15.5-16K)

-S9 (20-22k) S9 güzel ama hem bütçemi çok zorluyor hem de neredeyse 3 yıllık bir cihaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tab S9 görece daha eski olsa da segment anlamında diğerlerinden daha iyi, ayrı bir klasmanda ;).

Tab S9 görece daha eski olsa da segment anlamında diğerlerinden daha iyi, ayrı bir klasmanda ;).
Dediğim gibi bütçemi zorluyor. Ve 3dmark vs test grafiklerinde aşırı bir fark atmamış exynos hariç diğer ikisine.

Onda da güncelleme işi soru işareti birisi 1 yıl os 3 yıl güncelleme diyor kimisi direkt 3 yıl diyor emin olamadım.

Dediğim gibi bütçemi zorluyor. Ve 3DMark vs test grafiklerinde aşırı bir fark atmamış Exynos hariç diğer ikisine.

Sadece SoC olarak değil, kendisinde AMOLED panel var ki bu bile diğerlerini elemek için yeterli bir sebep ;).

Hem Üniversite'de kullanacağın için uzun soluklu kullanabileceğin bir şey alman daha mantıklı olur.

Onda da güncelleme işi soru işareti birisi 1 yıl OS 3 yıl güncelleme diyor kimisi direkt 3 yıl diyor emin olamadım.

Honor'a sordum ve 1 OS + 2 yıl güvenlik güncellemesi dediler, kesin bilgi :).

Üniversite için tablet bakıyorum ama baktıkça iyice karar vermekte zorlanıyorum. Sizce bunlardan hangisi en mantıklı seçenek? Telefonum Samsung A54 ama ekosistem çok önemli mi emin değilim. Genel amacım not tutmak, PDF, ders çalışmak üzerine ama tabii ki video, dizi, oyun için de kullanmak istiyorum. Ve en önemlisi 4 5 sene kafam rahat şekilde kullanmak istiyorum.

-Xiaomi pad 7 (14K) + kalemi (2.5k)
-S10FE (15-16k)

-Honor pad V9 (15.5-16k)

-S9 (20-22K) S9 güzel ama hem bütçemi çok zorluyor hem de neredeyse 3 yıllık bir cihaz.

S10 FE modelini direkt olarak ele Tab S9 iyidir fakat Tab S9'un rakibi Xiaomi pad 7 Pro olabilir.

Dediğim gibi bütçemi zorluyor. Ve 3DMark vs test grafiklerinde aşırı bir fark atmamış Exynos hariç diğer ikisine.

Onda da güncelleme işi soru işareti birisi 1 yıl OS 3 yıl güncelleme diyor kimisi direkt 3 yıl diyor emin olamadım.

Her şey benchmark değil MTK ve Exynos chipsetler Qualcomm chipsetlere göre çok daha fazla ısınıyor. Oyun odaklı bir kullanım istiyorsanız S9 modeli olabilir Xiaomi ile çok benzer performanslar sergileyecektir bu noktada. Ben olsam Xiaomi GB avantajından dolayı olanı alırdım.

Sadece SoC olarak değil, kendisinde AMOLED panel var ki bu bile diğerlerini elemek için yeterli bir sebep ;).

Hem Üniversite'de kullanacağın için uzun soluklu kullanabileceğin bir şey alman daha mantıklı olur.

Honor'a sordum ve 1 OS + 2 yıl güvenlik güncellemesi dediler, kesin bilgi :).
S9 stoğu da kalmadı bugün amazonda 3 tane kalmıştı bitmiş 256gb olanları. 5 sene kullandığımda da 8 yıllık cihaz olacak saç baş yoldursun istemiyorum. Honor canlı desteğe bende bugün sordum 3 yıl dediler.

S10 FE modelini direkt olarak ele Tab S9 iyidir fakat Tab S9'un rakibi Xiaomi pad 7 Pro olabilir.

Her şey benchmark değil MTK ve Exynos chipsetler Qualcomm chipsetlere göre çok daha fazla ısınıyor. Oyun odaklı bir kullanım istiyorsanız S9 modeli olabilir Xiaomi ile çok benzer performanslar sergileyecektir bu noktada. Ben olsam Xiaomi GB avantajından dolayı olanı alırdım.
S10FE telefonum samsung olduğu için ve 7 yıl desteğinden dolayı mantıklı geldi. Pad 7 pro pad 7'ye göre daha az güncelleme alacağı için eledim hemde bütçemi aşıyordu. Oyunda da aşırı bir beklentim yok gaming laptopum var hali hazırda.

S9 stoku da kalmadı bugün Amazon'da 3 tane kalmıştı bitmiş 256 GB olanları. 5 sene kullandığımda da 8 yıllık cihaz olacak saç baş yoldursun istemiyorum. Honor canlı desteğe bende bugün sordum 3 yıl dediler.

S10FE telefonum Samsung olduğu için ve 7 yıl desteğinden dolayı mantıklı geldi. Pad 7 Pro pad 7'ye göre daha az güncelleme alacağı için eledim hem de bütçemi aşıyordu. Oyunda da aşırı bir beklentim yok gaming laptopum var halihazırda.

7 sene güncellemenin hiçbir mantığı yok tamamen pazarlama stratejisi Samsung'un a serisinde kullanığı Exynos'u kullanmışlar TN panel ve 90 Hz. Paran varsa Tab S9 256 GB olanı al ama diyorsan fazla para harcamayayım benzer verimlilikte olsun, kısacası 128 GB S9 almak yerine 256 GB Xiaomi pad 7 al. 1 ay sonra falan pad 8 serisi tanıtılacak istersen bekle, fiyatı da güzel olursa çekersin.

Üniversite için tablet bakıyorum ama baktıkça iyice karar vermekte zorlanıyorum. Sizce bunlardan hangisi en mantıklı seçenek? Telefonum samsung a54 ama ekosistem çok önemli mi emin değilim. Genel amacım not tutmak, pdf, ders çalışmak üzerine ama tabii ki video, dizi, oyun için de kullanmak istiyorum. Ve en önemlisi 4 5 sene kafam rahat şekilde kullanmak istiyorum.

-Xiaomi Pad 7 (14K) + kalemi (2.5K)
-S10FE (15-16K)

-Honor Pad V9 (15.5-16K)

-S9 (20-22k) S9 güzel ama hem bütçemi çok zorluyor hem de neredeyse 3 yıllık bir cihaz.
Aktif bir Tab S9 kullanıcısı olarak, cevap Tab S9.
2 yıllık bir cihaz fakat hala taş gibi. 😉
8 Gen 2'yi küçük görmeyin. 😃