@peaceonyx 4 - 5 yıl kullanacaksan Honor'u eleyeceksin, Android 16 zaten yavaş yavaş dağıtılmaya başlandı markalar bazında. Bu Honor da Android 16'yı alacak ve daha 1 - 2 aydır kullandığın cihazın sürüm güncellemesi desteği bitecek.

Şahsen o topa girmezdim :).
Hocam honorun 1 yıl desteği kesin mi? Forumda da herkes 3 yıl diyor honor canlı destek keza yine 3 yıl dedi bugün.

Tab S10 FE hariç burada yazılan bütün cihazlar isteklerinizi karşılayacaktır. Mantık basit alabiliyorsan Tab S9 256 GB o kadar açılamam diyorsan Xiaomi pad 7 tercih et.
S10FE 13 14 bandında bulursam hala mantıklı geliyor bana hocam bilmiyorum. Hali hazırda exynos 1380li a54 kullanıyorum 2.5 sene oldu pek bir şikayetim yok. S9FE'de peynir ekmek gibi sattı zamanında ondan yola çıkarak mantıklı geliyor. Honor vs kapalı kutu fp olsa bile.

Hocam Honor'un 1 yıl desteği kesin mi? Forumda da herkes 3 yıl diyor Honor canlı destek keza yine 3 yıl dedi bugün.

S10FE 13 14 bandında bulursam hala mantıklı geliyor bana hocam bilmiyorum. Halihazırda Exynos 1380'li A54 kullanıyorum 2.5 sene oldu pek bir şikayetim yok. S9FE'de peynir ekmek gibi sattı zamanında ondan yola çıkarak mantıklı geliyor. Honor vs kapalı kutu F/P olsa bile.

Alınmaz diyorsak alınmaz var bir bildiğimiz, 3-4 sene sonra söve söve kullanmaya çalışırken bu yazdığımız cihazlar hala canavar gibi çalışmaya devam edecek.

Hocam Honor'un 1 yıl desteği kesin mi? Forumda da herkes 3 yıl diyor Honor canlı destek keza yine 3 yıl dedi bugün.

Size denen bilgi nedir? Türkiye'deki canlı destek net bilgi vermiyor çünkü.

Ben bile net bilgiyi almak için Suudi Arabistan'daki canlı destek ile görüşmek durumunda kaldım.

Size denen bilgi nedir? Türkiye'deki canlı destek net bilgi vermiyor çünkü.

Ben bile net bilgiyi almak için Suudi Arabistan'daki canlı destek ile görüşmek durumunda kaldım.
Değerli müşterimiz, HONOR genellikle cihazları için resmi çıkış tarihinden itibaren en az üç yıl boyunca düzenli yazılım güncellemeleri sağlar. Bazı ürünlerin destek süreleri daha uzun olabilir. Lütfen güncellemeler için bizi takip edin. Türkiye için resmi açıklama bu şekildedir.

Değerli müşterimiz, Honor genellikle cihazları için resmi çıkış tarihinden itibaren en az üç yıl boyunca düzenli yazılım güncellemeleri sağlar. Bazı ürünlerin destek süreleri daha uzun olabilir. Lütfen güncellemeler için bizi takip edin. Türkiye için resmi açıklama bu şekildedir.

Bak dediğim gibi, yine net bilgi verilmemiş.

Ama benim dediğim kesin ve net rakam, bundan dolayı bence o cihaz elenmeli...

İzlediğim videolarda da genel olarak beğenilmişti paneli. Zaten birinci önceliğim de değil panelin aşırı iyi olması.