Hoparlörlerden cızırtı ve patlama sesi geliyor

Makaleler
1
Yer
Denizli
MSI B650 Tomahawk Wi-Fi ve Creative Inspire 5.1 5200 kullanıyorum.

Kabloları ve hoparlörün fişi kontrol edildi.
MSI'ın sitesinden "Realtek HD Universal Driver" güncel sürümü kurdum.

Yine de bir faydası olmadı. Ama aynı sitede böyle bir program var. "MSI USB Audio FW Update Tool". Bir de şöyle not koymuşlar. "ALC4080/ALC4082 audio FW update tool, improve inconsistent SPDIF output.".

Ancak benim hoparlörüm Jak girişli. Hoparlör annemin dediği gibi Kabristan'a mı gitti yoksa bir çözüm var mı?

MSI B650 Tomahawk Wi-Fi ve Creative Inspire 5.1 5200 kullanıyorum.

Kabloları ve hoparlörün fişi kontrol edildi.
MSI'ın sitesinden "Realtek HD Universal Driver" güncel sürümü kurdum.

Yine de bir faydası olmadı. Ama aynı sitede böyle bir program var. "MSI USB Audio FW Update Tool". Bir de şöyle not koymuşlar. "ALC4080/ALC4082 audio FW update tool, improve inconsistent SPDIF output.".

Ancak benim hoparlörüm Jak girişli. Hoparlör annemin dediği gibi Kabristan'a mı gitti yoksa bir çözüm var mı?
Başka bir cihaz uzerinden deneyin. Eğer Jak girişli cihazın yoksa televizyona bak, illaki olacaktır.

Teşekkürler. Bir de aynı bilgisayara kasanın Kombo Jak girişine kulaklık takıyorum ben. Ve orada patlama ve cızırtı sesleri yok.
Yinede deneyin, ihtimaller sonsuz.

Benim Acer Nitro laptoplarımda DTS+ ile Dolby aynı anda çalışınca sorun oluyordu. Cızır cızır ses çıkıyordu dahili hoparlorlerden.

Yinede deneyin, ihtimaller sonsuz.

Benim Acer Nitro laptoplarımda DTS+ ile Dolby aynı anda çalışınca sorun oluyordu. Cızır cızır ses çıkıyordu dahili hoparlorlerden.
Ablamın eski Walkman'ini buldum. Biraz şarj ettim 2 diş oldu. Patlama ve cızırtı sesleri az geliyor.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt