Detaylar
Kim cevapladı?Louis Antoine
Uzman
Serinin grafikleri dışında hiçbir özelliğinin iyi olduğunu düşünmüyorum. Genel olarak hikaye sarmıyor, karakterler çok odunsu, vuruş hissi bayağı sıkıntılı, yapay zeka rezil ve oyunlar kendini çok tekrarlıyor. Sanki tüm para grafik birimine gitmiş de diğerlerini nasıl olsa toparlarız demişler gibi.
Güzel oyun. Atmosferi olsun, hikayesi olsun özellikle ilk kez oynayacak birisi için. Haritası devasa, birsürü görev var yapacak. Kısa zamanda bitirebileceğin bir oyun değil. Ben 2 kez bitirdim çok keyif aldım oynarken.
Peki ilk oyun nasıl?Güzel oyun. Atmosferi olsun, hikayesi olsun özellikle ilk kez oynayacak birisi için. Haritası devasa, birsürü görev var yapacak. Kısa zamanda bitirebileceğin bir oyun değil. Ben 2 kez bitirdim çok keyif aldım oynarken.
İlk oyunu da bitirmiştim yani güzeldi o da fakat ikinci oyun bence daha iyi.
Far Cry 3/4/5 hiç sevmem ama iki Horizon'u da sıkılmadan oynadım. Üçüncü kamera açısı bayağı fark ediyor. Sonlara doğru binilebilen bir makine var oyunu daha iyi hale getiriyor. Milduf diye bi aşçının "intikam" alma biçimi vb. minik ama sıkılmayı önleyen şeylerle dolu oyun. Far Cry gibi etraftan malzeme toplayıp ok mok yapma var, Tomb Raider gibi ufak bulmacalar var, gizlilikle gidilebilen kısımlar var ve göklere çıkarılan Far Cry 3'ün aksine gizli gitmeye çalışırken biri rastgele görüp aha düşman diye kafana sıkmıyor. @Silinen üye
Arkadaşlar ilk versiyonu almadım, kötü yorumlar gördüm, bu oyun iyi dediler. Sizce alınır mı? Ya da ilk oyunu güzel mi?
İlk oyun bundan çok daha iyi bence.
Yeni konular
-
Elektronik Hepsiburada satıcılı anakartlarda 1.000 TL indirim fırsatı
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-
Satılık Ryzen 5 5600 & 32 GB RAM sistem
- RecepBaltasiSevenInsan
-
-
-
-
Bilgisayar toplarken ısrarla yanlış parça seçen kişi nasıl ikna edilir?
- Dagster3532