Hormon takviyesi alan var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 6191
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 292
  • Etiketler Etiketler
    alan var
Dostum lütfen beni iyi dinle, ben sen faydalan bilinçlen diye zaman ayırıp sana tavsiye veriyorsam sen de lütfen ciddiye al kulağına küpe yap...

Sana bir vücutçu ve bir Doktor olarak yazıyorum, youtube da instagramda gördüğün elemanlar çok fena kontroller altında kullanıyor bunları, bak şöyle başlayalım:

Önce vücudunu tanı, östrojen hormonunu tanı, gideyim tren bolde testo nedir araştırayım o bu şu bakayım demek yerine önce bunların vücuduna ne gibi eksileri olur ve ne yapabilirimi araştır, çok ama çok uzun zamandır ya kendimi bildim bileli spor vücut geliştirmeyle uğraşıyorum, kitabını yazarım diyeceğim ama hala bilmediğim çok şey var. arimidex-tamoxifen-klomen-growth-bolde testo ne varsa her şeyi yaladık yuttuk öyle söyleyeyim, östrojen dostum, bu konuyu iyi çalış, dışarıdan hormon aldığında psikolojik etkileri bir kenara jinekomasti, sivilcelenme, akne gibi bir sürü ciddi problemlerle uğraşmaman gerekir, böylesi durumlarda ne yapman gerektiğini bilmen gerekir, bak ben 2 defa ameliyat oldum jinekomasti aldırmak için, bilinçsiz cahil hocalarla çalıştığım için sıkıntılar çektim...
Yani dostum anladığım kadarıyla vücudunun fizyolojik gelişimini tamamladın, bundan sonra lastiği ne kadar çekersen çek vücudunun izin verdiği kadarıyla gelişeceksin, bunun için de hormon kullanman lazım, sana tavsiyem sağlam bir hocayla çalış, uğraşma bu bir ton ciddi bilgilerle, östrojen dengeni iyi ayarlaman gerek, psikolojini hazırlaman gerek, ya bir sürü şey gerçekten yazarken yoruluyorum ama o zamanlar sürekli karamsarım, çok agresifim demiri tutsam demiri s...ceğim o derece bir ruh hali, sürekli enerjiğim, herkesi küçümsüyorum, boy pos olarak herkesten kat kat iyiyim, değişik şeyler yaşıyorum, abi adı üstünde dışarıdan hormon almak, sana mükkemmel güç enerji verecektir ama inan bıraktıktan sonra çuvala döneceksin, bırakmayacağım diyordum, galiba ben bu spor yolunda öleceğim diyordum kendime bak neler yaşadım, kullanacaksan açık açık söyleyeyim, hiç kür kullanmadıysan ilk 2 ay haftada 1mg testo 1mg deca, eczaneden sustanon ve primobolan al ikisini karıştır ikisi de tek tüp tek şırıngaya çek haftada 1 kez bu ikisini vur. her sabah 1 tablet cleenbuterol(sadece 2 hafta- sonra 1 hafta kes sonra 2 hafta devam) ile başla, malum yaz geldi define işleri. 3. aydan sonra 2mg a yükselt ve en ama en önemlisi proviron ve arimidex al eczaneden arimidexi her çarşamba kullan, provironu da haftada iki kez, bu söylediklerimi bi hocanla tartış ya da çok iyi araştır, çok ciddi konular dostum bunlar çok bilinçli ol, en bilinçlenmem gereken konu vücutta östrojen dengelemek, jinekomasti önüne geçmek desen anlarlar

Vakit ayırıp yazdığın için teşekkür ederim yazdıklarını ve vurguladığın kısımları detaylıca araştıracağım. Yapma etme deyip işin içinden çıkmak yerine ayrıntılara kadar yazmışsın. Öğrenmek istediklerimde tam olarak buydu.

Takıldığın yer olursa İnstagramımı bırakıyorum yardımcı-destek olmak isterim, belli ki heveslisin İg:Firatness

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…