Detaylar
Kim cevapladı?LA Knight
Üstün
Doktorun sana göre ürün önerebilir. Takviyeler 3 farklı çünkü. EPA ve DHA farkları var. Kimisinin EPA'sı fazla kimisinin DHA'sı fazla bir de eşit olanlar vardı. Doktoruna özellikle onu sor. "EPA mı daha yüksek olmalı DHA mı?" diye.
EPA, kalp ve damar sağlığını destekler, iltihabı azaltıcı etkisi vardır ve bazı depresyonlara iyi gelir. DHA ise beyin gelişimi için önemlidir, hafıza için faydalıdır ve ayrıca görme sağlığı için de iyidir. Hangisinin etkisi sizin için önemliyse, o değeri yüksek olanı ya da ikisinin de eşit olanını alın. Ama asla ve asla IFOS sertifikası olmayanları almayın. Marka önerecek olursam, ben Sorvagen’in yüksek DHA içeren OMEGA-3 balık yağını kullanıyorum; etkisinin olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca ürün satışlarında 2 kapsül mü yoksa tek kapsül mü olduğuna dikkat edin. Bazı satıcılar, 2 kapsülün içindeki EPA ve DHA oranlarını yazıyor ve bu kafa karışıklığına yol açabiliyor. DHA oranı açısından, benim bildiğim kadarıyla en yüksek değeri veren Sorvagen.EPA, kalp ve damar sağlığını destekler, iltihabı azaltıcı etkisi vardır ve bazı depresyonlara iyi gelir. DHA ise beyin gelişimi için önemlidir, hafıza için faydalıdır ve ayrıca görme sağlığı için de iyidir. Hangisinin etkisi sizin için önemliyse, o değeri yüksek olanı ya da ikisinin de eşit olanını alın. Ama asla ve asla IFOS sertifikası olmayanları almayın. Marka önerecek olursam, ben Sorvagen’in yüksek DHA içeren OMEGA-3 balık yağını kullanıyorum; etkisinin olduğunu düşünüyorum.
En yükseği bildiğim kadarıyla Venatura Ultra. Şimdi baktım ben toplam OMEGA 3 olarak anladım. Evet DHA olarak sorvagen daha yüksek ama venatura da 432 var mış.Ayrıca ürün satışlarında 2 kapsül mü yoksa tek kapsül mü olduğuna dikkat edin. Bazı satıcılar, 2 kapsülün içindeki EPA ve DHA oranlarını yazıyor ve bu kafa karışıklığına yol açabiliyor. DHA oranı açısından, benim bildiğim kadarıyla en yüksek değeri veren Sorvagen.
Evet Venatura daha yüksekmiş bir sonrakinde bahsettiğiniz markayı deneyeceğim teşekkür ederim.
Mesajı editledim toplam OMEGA 3 olarak venaturanin daha fazla ama DHA açısından ufak farkla sorvagen daha fazla.Evet Venatura daha yüksekmiş bir sonrakinde bahsettiğiniz markayı deneyeceğim teşekkür ederim.
Evet, ben de onu şimdi fark ettim; fakat 20 fark ile. Fakat Venatura'nın EPA oranı da Sorvagen'den daha yüksek, yani her hâlükârda daha iyi gibi.Mesajı editledim toplam OMEGA 3 olarak venaturanin daha fazla ama DHA açısından ufak farkla sorvagen daha fazla.
Fiyatı da uygun gibi.
Evet, ben de onu şimdi fark ettim; fakat 20 fark ile. Fakat Venatura'nın EPA oranı da Sorvagen'den daha yüksek, yani her hâlükârda daha iyi gibi.
Fiyatı da uygun gibi.
Evet yıllardır ara sıra kullanıyorum. Anksiyete için kullanıyorum ve iyi geliyor. Elbette tavsiye değildir kendi deneyimimi paylaşıyorum. Benim kullandığım şu ürün.