Hmm. Bilgim yok hocam. Domuz çiftlikleri peki?Doğal ortamda beslenen domuzların çoğu berbat şeyler yediği için etten çiftlik ineğine göre parazit bulaşma ihtimali yüksek.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Yani katılsam mı katılmasam mı bilemedim açıkçası. Japonya'da insanlar iş yükünden ve stresinden intihar etmiyorlar mıydı? Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa?Tabi ki o değil. Bence en önemli bir numaralı faktör stres.
DarthGorsoy
Bilgin
Tabi ki o değil. Bence en önemli bir numaralı faktör stressiz ve huzurlu yaşam + genetik.
Cysticercosis - Wikipedia
Taenia solium - Wikipedia
M
Mr.Gonewick
Ziyaretçi
Dininize elbet saygı duyarım. Fakat bu yaşıma kadar her ne kadar çok güzel tadı var deseler gene yemem müslümanlıktan çıkarım.Merhaba dostum ben müslüman değilim yani yiyebilirim benim'de ön yargım vardı ama cidden güzel bir tadı var tabi tercih meselesi.
Bi taraftan mantıklı dğer taraftan değil gibiYani katılsam mı katılmasam mı bilemedim açıkçası. Japonya'da insanlar iş yükünden ve stresinden intihar etmiyorlar mıydı? Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa?
Tabiiki bu sizin tercihiniz sizin dininizde yemek haram zaten bu et her zaman tüketilmez ayda yılda 1 yenilir.Dininize elbet saygı duyarım. Fakat bu yaşıma kadar her ne kadar çok güzel tadı var deseler gene yemem müslümanlıktan çıkarım.
Tezgahtaki taptaze balıktan iğrenen tanıdığım vardı. Tercih meselesi tamamen.Balik ve yumurta yerken igrenen birisiyim, imkansiz yemem.
Ördek nasildi hocam? Yumuşak olduğunu düşünüyorum.Tavuğa benzer ama biraz daha sert ve kötü bir tadı olur diye düşünüyorum. Domuz eti yiyin hocam, bırakın horozu falan. Ördek de iyidir.
Domuz yedim arkadaşlar, hatta Avrupa'da iken 3 ay boyunca kahvaltida domuz salami yedigimi hatırlıyorum.Ördek ve tavşan. Her ne kadar çekirgenizin yanında son derece sıradan olsa. Bir de domuz ve geyik. Dana zaten en klasiği, sevmeyen yoktur heralde![]()
Geyiği çok merak ettim ama ülkemizdeki türlerin nesli tehlike altında maalesef.
Ahtapot yemedim, bunu da deneyimlediniz mi? Ayrıca yılan da deneyimlemek istiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Derisi falan cok igrendiriyor.Tezgahtaki taptaze balıktan iğrenen tanıdığım vardı. Tercih meselesi tamamen.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-