Vallahi o kokusu beni cezbediyor alasım geliyor o balıkları. Bende bir sorun var sanırım
Vallahi o kokusu beni cezbediyor alasım geliyor o balıkları. Bende bir sorun var sanırım
Ördek nasildi hocam? Yumuşak olduğunu düşünüyorum.
Domuz yedim arkadaşlar, hatta Avrupa'da iken 3 ay boyunca kahvaltida domuz salami yedigimi hatırlıyorum.
Geyiği çok merak ettim ama ülkemizdeki türlerin nesli tehlike altında maalesef.
Ahtapot yemedim, bunu da deneyimlediniz mi? Ayrıca yılan da deneyimlemek istiyorum.
Kaygan diye hatirliyorum. Cok kucukken yemistim, zaten asiri pahalı.
Ben balık yemekten zevk alamıyorum ya. Hele o kılçık falan, sanki et yemek değil de bulmaca çözüyormuşuz gibi. Ayıklansa dahi içinden çıkan et beni doyurmuyorVallahi o kokusu beni cezbediyor alasım geliyor o balıkları. Bende bir sorun var sanırım![]()
Löp löp yutacan, kılçık mılçık umrumda olmayacak.Ben balık yemekten zevk alamıyorum ya. Hele o kılçık falan, sanki et yemek değil de bulmaca çözüyormuşuz gibi. Ayıklansa dahi içinden çıkan et beni doyurmuyor![]()
Geyiği küçükken yedim ama hatırlamıyorum. Belli dönemlerde satın alınabilir oluyor sanırım yasal olarak da pek bilgim yok.Ördek nasildi hocam? Yumuşak olduğunu düşünüyorum.
Domuz yedim arkadaşlar, hatta Avrupa'da iken 3 ay boyunca kahvaltida domuz salami yedigimi hatırlıyorum.
Geyiği çok merak ettim ama ülkemizdeki türlerin nesli tehlike altında maalesef.
Ahtapot yemedim, bunu da deneyimlediniz mi? Ayrıca yılan da deneyimlemek istiyorum.
Hocam ülkemizdeki büyük marketlerin dolaplarinda bulunuyor, Migros'ta var mesela.Ben bu sitede ki üyelerden korkmaya başladım @Recep Baltaş domuz eti tüketiyor mu acaba çok merak ediyorum. Kendisi gerçi spor yapan bir insan tüketmez diye zannediyorum.
Bu algının, düşüncenin başlıca sebebi domuzların diğer hayvanlara göre daha kötü besleniyor olması. Bir diğer sebep de az pişmiş ya da enfekte etten bulaşan bazı hastalıkları (yukarda paylaştım) çoğunlukla domuz kaynaklı göstermelerinden kaynaklı olabilir.Hocam ülkemizdeki büyük marketlerin dolaplarinda bulunuyor, Migros'ta var mesela.
Açıkçası domuzu normal diye konuya da yazmamıştım, yurt dışında özellikle çok sık tüketiliyor.
Alkol kullananların domuz eti yememeleri için sebep yok, ülkemizde alkole nazaran domuza karşı güçlü bir düşmanlık var.
Bazı iklimlerde yetişen domuzlarda virüs saptanmış, ancak eti tam pişmişse hiçbir sorun olmuyor. Tavuk ve türevilerinde de bu şekilde iddialar var. Çok bilgim yok bu konuda.
Sarpa yerken oyle yapsana bakalim n'oluyor?