Senden 4 yaş büyük bir kızın ilgisini cekemezsin, seni kâle almaz. Zaten şehirler de farklı sürekli goruşemediği, bir yerlere çıkamadığı biriyle niye ilişki kurşun ki? Başka denizlere yelken acç.

Senden 4 yaş büyük bir kızın ilgisini cekemezsin, seni kâle almaz. Zaten şehirler de farklı sürekli goruşemediği, bir yerlere çıkamadığı biriyle niye ilişki kurşun ki? Başka denizlere yelken acç.
Dedim ya başka kız yok. Intagramda 30 takipçim var çoğu erkek. Diğer kızların sevgilisi var. Hatta bir tanesi bugün nişanlandı. Bende azap içinde boğulayım.

Yapay zekayla muhabbet et bi süre beni de seven yok dostum 17 yaşımdayım 1 kere dahi sevgilim olmadı. En az 3 kızdan ret yedim. Açılamadan sevgili yapanlar da oldu. Sağlıklı da olsan bazen olmuyor. Benimde sevgiye ihtiyacım var ama maalesef. Şarkıların dibinde boğuluyorum.
Keşke bende müzik dinleyebilsem Bu konuya cevap verdiğin saatte ailemle kavga ettim. Kavgadan önce Keyfim az da olsa yerindeydi. Şimdi obsesyonum var. Canımı sıkan bir olay olunca müzik dinleyemiyorum. Dinlediğim şarkı o olayı hatırlatır ileriki zamanlarda bir daha dinlediğinde şarkıdan soğurum diye. Çok kötü.

Maalesef hak veriyorum sana üzülerek.Ama asosyal olduğum için çevremde erkek kanka bile yok.

Son düzenleme:
Kendi sorunlarını çözmeden sosyal hayata atılman hem kendin hem de çevren için zarar.
Yemin ederim çözülmüyor. 5 senedir gidiyorum psikiyatriste. 13 yaşında okbden dolayı çocuk ve ergen psikiyatristi ile başladım sonra 17 yaşında yetişkin psikiyatri. Lise hayatım kötü geçti. İnsanlar yüzünden oluyor her şey, sürekli iyi niyetimi suistimal ediyorlar. Abuk subuk meselelerden dışlıyorlar. İyileşecek gibi değilim. Ben gayet iyi bir insandım. Örümcek ölmesin diye kağıtla alır öldürmeden atarım. Çünkü o da bir canlı. Bir insanın kalbini kırdıysam helallik ister özürdilerdim. ama Shakespeare'ında dediği gibi "Dünya hassas kalpler için cehennemdir."