Detaylar
Kim cevapladı?Şimdi bu 4 neon speeders, BMW var, Sesto Elemento, Jesko bir de Cupra var. 900 istiyor, 4'üne çok mu bilmiyorum, yeni başlayacağım koleksiyona kasamın içine koymalık alıyorum.
Eki Görüntüle 238618
Eki Görüntüle 238619
Eki Görüntüle 238620
Ben almazdım şahsen, rafta bulunabilir modeller. Sesto Elemento biraz zorlayabilir ama sadece onun için 900 vermenin de bir mantığı yok.
Ben almazdım şahsen, rafta bulunabilir modeller. Sesto elemento biraz zorlayabilir ama sadece onun için 900 vermenin de bir mantığı yok.
Hocam nereden satın alım yapabilirim.
Ben almazdım şahsen, rafta bulunabilir modeller. Sesto elemento biraz zorlayabilir ama sadece onun için 900 vermenin de bir mantığı yok.
Bulunduğum konumda çok yok Hot Wheels satan yer bir AVM var onda var bir tek oda uzak kalıyor.
Hocam nereden satın alım yapabilirim.
Bulunduğum konumda çok yok Hot Wheels satan yer bir AVM var onda var bir tek oda uzak kalıyor.
Migros'a Neon Speeders ve Regular setler sık geliyor, Şok Market'e daha çok Regular modeller geliyor.
Toyzz Shop, Armağan veya D&R gibi mağazalar varsa onlardan da bulabilirsiniz.
Sonuç olarak ilettiğiniz "açık" araçlara 900 verilmez.
Migros'a neon speeders ve regular setler sık geliyor, şok Market'e daha çok regular modeller geliyor.
Toyzz shop, armağan veya D&R gibi mağazalar varsa onlardan da bulabilirsiniz.
Hocam üstteki kırmızı MX5 bir de yanında Supra verecekmiş yeni kasa turkuaz gibi 900 diyor buna ne diyorsun M4 güzel gibi geldi bana.
Migros'a neon speeders ve regular setler sık geliyor, şok Market'e daha çok regular modeller geliyor.
Toyzz shop, armağan veya D&R gibi mağazalar varsa onlardan da bulabilirsiniz.
O arkadaş 750 dedik anlaştıkta iyi midir hocam.
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
@arda24142, daha makul en azından.
Alacağım galiba ya bulmak uğraştırıcı olabilir zaten kasanın içine koyacağım için açacaktım her türlü gerçi asetonla açılmış olsa iyi olurduda bir şey olmaz ya 750 gene iyi düşürdüğümü düşünüyorum bir de hocam 2024 Honda Civic Custom hot var 3'lü setten çıkma 150 TL'ye başka bir arkadaş veriyor 750'ye aldığım arkadaş 150'ye bedava diyor alınır mı?
Hocam 2024 Honda Civic Custom hot var 3'lü setten çıkma 150 TL'ye başka bir arkadaş veriyor 750'ye aldığım arkadaş 150'ye bedava diyor alınır mı?
Normal fiyatta, alınabilir.
Tamamdır koleksiyona başlangıcı yaptım o zaman teşekkürler hocam size de.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet