hovarda

Yetkin
Yer
Samsun
Arkadaşlar HP 250 G10 laptop aldım. Sürücülerin bir kısmını hallettim ancak bazıları kaldı. İnternette aradım ancak sürücüler güvensiz sitelerde görünüyor, otomatik sürücü algılamayı kurdum ancak bir türlü çalışmadı. Acaba bu sürücüyü nereden bulurum?

ACPI\VEN_INTC&DEV_1046
ACPI\VEN_INTC&DEV_10A1
ACPI\VEN_INTC&DEV_10A0
PCI\VEN_8086&DEV_A71D&SUBSYS_8B34103C&REV_01

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel Chipset sürücüsünü kurmanız yeterli olacaktır. Aşağıya hangileri olduğunu yazıyorum, Chipset kurulumu sonrası sorun devam ederse manuel olarak kurabilirsiniz.

Chipset sürücüsünü Notebook üreticinizin destek sayfasından veya HP Support Assistant üzerinden bulabilirsiniz.

Intel ACPI
Intel Innovation Platform Framework Generic Participant
Intel Innovation Platform Framework
Intel Dynamic Tuning Technology Extension

Otomatik tanı aracını indirin, cihazınızı tarayıp uygun olan sürücüyü bulacak. Sonrasında indirip güncellersiniz.

1752009066396.webp

İşlemci nesline göre kurulumunu yap.

Intel Yonga Seti Yükleme Yardımcı (Hangi nesil ise ona göre seçip kur)
Serial IO (hangi nesil intel işlemcin var ise ona göre seçip kur)
Intel Dynamic Tuning
Intel Management Engine

Dxdiag üzerinden BIOS sürümüne bak eğer F18'den daha aşağı görünüyorsa yukarıdaki sürücülerin hepsini kurduktan sonra yeniden başlat ve attığım bağlantıdaki BIOS sekmesini açıp indirip kur. BIOS güncellerken bilgisayarın prize takılı olsun ve kurulum bitene kadar dokunma.

Eki Görüntüle 161744
İşlemci nesline göre kurulumunu yap.

Intel yonga seti yükleme yardımcı (hangi nesil ise ona göre seçip kur)
Serial IO (hangi nesil Intel işlemcin var ise ona göre seçip kur)
Intel dynamic tuning.
Intel management Engine.

DxDiag üzerinden BIOS sürümüne bak eğer F18'den daha aşağı görünüyorsa yukarıdaki sürücülerin hepsini kurduktan sonra yeniden başlat ve attığım bağlantıdaki BIOS sekmesini açıp indirip kur. BIOS güncellerken bilgisayarın prize takılı olsun ve kurulum bitene kadar dokunma.

Hocam BIOS'u güncelledim yongaları yükledim ama yine tanımadı.