Windows 7 Yetkin Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 646 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 526 Yer İstanbul 17 Ağustos 2024 #1 Minibookumu açtığımda enter current password istedi. Tek olay o değil ben şifre koymadım bile. Bunu nasıl açabilirim yardım eder misiniz? HP Compaq mini 700. İçindeki diskde verilerim var ve disk başka hiçbir bilgisayara uyumlu değil çok nadir. @Recep Baltaş HDD takılabilecek bir şey değil. Dosya Ekleri IMG_20240817_001324.webp 31,2 KB · Görüntüleme: 115 IMG_20240817_002124.webp 122 KB · Görüntüleme: 102 Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2024
Minibookumu açtığımda enter current password istedi. Tek olay o değil ben şifre koymadım bile. Bunu nasıl açabilirim yardım eder misiniz? HP Compaq mini 700. İçindeki diskde verilerim var ve disk başka hiçbir bilgisayara uyumlu değil çok nadir. @Recep Baltaş HDD takılabilecek bir şey değil.
Çözüm Recep Baltaş 17 Ağustos 2024 Üç defa Enter'a bas. Üç başarısız girişim sonucunda aşağıda bir kod belirecek. Kodu buraya yazar mısın? Sürprizbozan: Yöntem Kodu bu siteye giriyoruz: BIOS Master Password Generator for Laptops Site bize BIOS şifresini veriyor. Laptop açılırken BIOS'a girmek için F10'a basıyoruz. Sitenin verdiği şifreyi giriyoruz. Security sekmesine geçiyoruz: Set Administrator Power > Enter > Boş bırak > Enter Set Power On Password > Enter > Boş bırak > Enter Artık Save & Exit diyerek BIOS'tan çıkabilirsiniz.
Üç defa Enter'a bas. Üç başarısız girişim sonucunda aşağıda bir kod belirecek. Kodu buraya yazar mısın? Sürprizbozan: Yöntem Kodu bu siteye giriyoruz: BIOS Master Password Generator for Laptops Site bize BIOS şifresini veriyor. Laptop açılırken BIOS'a girmek için F10'a basıyoruz. Sitenin verdiği şifreyi giriyoruz. Security sekmesine geçiyoruz: Set Administrator Power > Enter > Boş bırak > Enter Set Power On Password > Enter > Boş bırak > Enter Artık Save & Exit diyerek BIOS'tan çıkabilirsiniz.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.771 Yer İstanbul 17 Ağustos 2024 #2 Üç defa Enter'a bas. Üç başarısız girişim sonucunda aşağıda bir kod belirecek. Kodu buraya yazar mısın? Sürprizbozan: Yöntem Kodu bu siteye giriyoruz: BIOS Master Password Generator for Laptops Site bize BIOS şifresini veriyor. Laptop açılırken BIOS'a girmek için F10'a basıyoruz. Sitenin verdiği şifreyi giriyoruz. Security sekmesine geçiyoruz: Set Administrator Power > Enter > Boş bırak > Enter Set Power On Password > Enter > Boş bırak > Enter Artık Save & Exit diyerek BIOS'tan çıkabilirsiniz. Son düzenleme: 17 Ağustos 2024 Artı 2 Eksi Çözüm
Üç defa Enter'a bas. Üç başarısız girişim sonucunda aşağıda bir kod belirecek. Kodu buraya yazar mısın? Sürprizbozan: Yöntem Kodu bu siteye giriyoruz: BIOS Master Password Generator for Laptops Site bize BIOS şifresini veriyor. Laptop açılırken BIOS'a girmek için F10'a basıyoruz. Sitenin verdiği şifreyi giriyoruz. Security sekmesine geçiyoruz: Set Administrator Power > Enter > Boş bırak > Enter Set Power On Password > Enter > Boş bırak > Enter Artık Save & Exit diyerek BIOS'tan çıkabilirsiniz.
MNakruf Yetkin Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 663 Makaleler 3 Çözümler 10 Beğeniler 488 Yer Türkiye 17 Ağustos 2024 #3 Recep Baltaş dedi: Sürprizbozan: Yöntem Kodu bu siteye giriyoruz: BIOS Master Password Generator for Laptops Site bize BIOS şifresini veriyor. Laptop açılırken BIOS'a girmek için F10'a basıyoruz. Sitenin verdiği şifreyi giriyoruz. Security sekmesine geçiyoruz: Set Administrator Power > Enter > Boş bırak > Enter Set Power On Password > Enter > Boş bırak > Enter Artık Save & Exit diyerek BIOS'tan çıkabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Böyle yararlı siteleri gösterdiğiniz bir içerik gelir mi? Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Sürprizbozan: Yöntem Kodu bu siteye giriyoruz: BIOS Master Password Generator for Laptops Site bize BIOS şifresini veriyor. Laptop açılırken BIOS'a girmek için F10'a basıyoruz. Sitenin verdiği şifreyi giriyoruz. Security sekmesine geçiyoruz: Set Administrator Power > Enter > Boş bırak > Enter Set Power On Password > Enter > Boş bırak > Enter Artık Save & Exit diyerek BIOS'tan çıkabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Böyle yararlı siteleri gösterdiğiniz bir içerik gelir mi?
KS KS Windows 7 Yetkin Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 646 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 526 Yer İstanbul 17 Ağustos 2024 #4 CNU9192V8G Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.771 Yer İstanbul 17 Ağustos 2024 #5 Şifre: Kod: e9lo3o76uh Laptop açılırken BIOS'a girmek için F10'a basıyoruz. Şifreyi giriyoruz. Security sekmesine geçiyoruz: Set Administrator Password> Enter > Boş bırak > Enter Set Power On Password > Enter > Boş bırak > Enter Artık Save & Exit diyerek BIOS'tan çıkabilirsiniz. MNakruf dedi: Böyle yararlı siteleri gösterdiğiniz bir içerik gelir mi? Genişletmek için tıkla... İşlem başarılı olursa buna bir shorts yapabilirim. Artı 1 Eksi
Şifre: Kod: e9lo3o76uh Laptop açılırken BIOS'a girmek için F10'a basıyoruz. Şifreyi giriyoruz. Security sekmesine geçiyoruz: Set Administrator Password> Enter > Boş bırak > Enter Set Power On Password > Enter > Boş bırak > Enter Artık Save & Exit diyerek BIOS'tan çıkabilirsiniz. MNakruf dedi: Böyle yararlı siteleri gösterdiğiniz bir içerik gelir mi? Genişletmek için tıkla... İşlem başarılı olursa buna bir shorts yapabilirim.
KS KS Windows 7 Yetkin Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 646 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 526 Yer İstanbul 17 Ağustos 2024 #6 Hocam işlem başarılı bilgisayarımı açtım her şey için teşekkürler Shortsu bekliyoruz hocam @Recep Baltaş Dosya Ekleri IMG_20240817_004949.webp 153,5 KB · Görüntüleme: 107 Artı 0 Eksi
Hocam işlem başarılı bilgisayarımı açtım her şey için teşekkürler Shortsu bekliyoruz hocam @Recep Baltaş
mrvzmn77 Üyecik Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 2 Beğeniler 0 19 Şubat 2025 #7 Merhaba. Ben de şifreyi resetleme yapamıyorum, yardım edebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.771 Yer İstanbul 20 Şubat 2025 #8 Cihaz modeliniz nedir? Artı 0 Eksi
mrvzmn77 Üyecik Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 2 Beğeniler 0 20 Şubat 2025 #9 Recep Baltaş dedi: Cihaz modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... Compaq mini 110 Recep Baltaş dedi: Cihaz modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi şifreyi aldım. Security kısmından şifreleri boş bıraktım kaydet çık dedim ama açılışta yine PC şifresi istiyor Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Cihaz modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... Compaq mini 110 Recep Baltaş dedi: Cihaz modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi şifreyi aldım. Security kısmından şifreleri boş bıraktım kaydet çık dedim ama açılışta yine PC şifresi istiyor