GTR

Uzman
Yer
Manisa
Donanım kimliği
PCI\VEN_8086&DEV_095A&SUBSYS_50108086&REV_48
Cihaz
HP ELitebook 840 G2
Merhaba. GeForce NOW'da oynarken internetim çok takılıyor. Ve sorunun hep internette olduğunu düşünüyordum. Fakat sorunun bilgisayarda olduğunu anladım. Çünkü hem başka uygulamalarda ve cihazlarda bu sorun olmuyor. Bir de bir şey keşfettim. Her zaman çalışmıyor ama çalışmayan internet sürücüsünü kurup çalışanı kurunca sorun düzeliyor. Yani sorun bilgisayarda. Bilgisayarım eski olduğu için sürücü bulamadım. Bulduklarım da çalışmıyor. Intel'in kendi sitesindekiler bile çalışmıyor. Ethernet kullanamıyorum çünkü sağ olsun teknik ekip modemi ev kapısının yanına koydu. Donanım kimliği ve bilgisayar ismini bırakıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
PCI\VEN_8086&DEV_095A&SUBSYS_50108086&REV_48
HP EliteBook 840 G2.

Tamamdır hocam eve gidip deneyince yazacağım.

Hocam başarılı bir şekilde kurdum. Fakat Windows'un kurduğu güncel sürücüler gibi bunda da neredeyse hiçbir Wi-Fi ağı gözükmüyor. Sadece bir sürücü bütün Wi-Fi ağlarını görüyor.

@Recep Baltaş

Son düzenleme:
Hangi sürücü o? Garipmiş. Bu arada sana tavsiyem zaten o ağ kontrolcüsünü degistirmen. Bayağı eskidi.

Bilgisayarda format atsam da gitmeyen üç tane sürücü var. Bunlardan biri Intel'in diğer ikisi Microsoft'un. Sürücü tarihleri ise Intel olan 2019, Microsoft olanlar ise 2017 ve 2015 tarihli. Bunlardan sadece Microsoft'un 2015 tarihli sürücüsü çalışıyor. Sürücü sürümü 17.15.0.5 yazıyor. Sürücü ayrıntılarını resim olarak ekledim. Laptop kullandığım için bir şey değiştiremiyorum. Artık yeni bilgisayar alıncaya kadar idare edeceğim. Teşekkür ederim cevap için Recep hocam. :)
@Recep Baltaş

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (492).webp
    Ekran Görüntüsü (492).webp
    294,5 KB · Görüntüleme: 54