Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Aralık 2023
- Makaleler
- 10
Sürücüsünü kurmayı dener misin? Kurulu ise de tekrardan kur.
Olmuyor.
Sürücüsünü kurmayı dener misin? Kurulu ise de tekrardan kur.
- Makaleler
- 10
Wi-Fi kurulum modunu geri yüklemek için yazıcı kontrol panelindeki düğmeleri kullanın.
- Menü düğmesine
basın.
- Ağ konumuna gitmek için sağ ok tuşunu kullanın ve ardından Tamam seçeneğine basın.
- Wi-Fi Varsayılan öğesini seçin ve ardından Tamam seçeneğine basın.
- 60 saniye bekleyin.
- İki saat içinde, yazıcınızı bulup eklemek ve kurulumu tamamlamak için uygulamaya veya yazılıma dönün.
Olmuyor hocam. Bu aptal firmanın sitelerine yazdığı her şeyi denedim, olmuyor.Wi-Fi kurulum modunu geri yüklemek için yazıcı kontrol panelindeki düğmeleri kullanın.
- Menü düğmesine
basın.![]()
- Ağ konumuna gitmek için sağ ok
tuşunu kullanın ve ardından Tamam seçeneğine basın.![]()
- Wi-Fi Varsayılan öğesini seçin ve ardından Tamam seçeneğine basın.
- 60 saniye bekleyin.
- İki saat içinde, yazıcınızı bulup eklemek ve kurulumu tamamlamak için uygulamaya veya yazılıma dönün.
Eki Görüntüle 264777
- Makaleler
- 10
Sıfırla o zaman cihazı, sıfırladıktan sonra yeniden bağlantı kur.Olmuyor hocam. Bu aptal firmanın sitelerine yazdığı her şeyi denedim, olmuyor.
Nasıl sıfırlayacağım? Bir türlü bulamadım.Sıfırla o zaman cihazı, sıfırladıktan sonra yeniden bağlantı kur.
- Makaleler
- 10
Menü kısmından yapabiliriz bence.
O 3 noktadan menü kısmına gir "Sistem ayarları" gibi bir yer vardır. Oraya giriş yap.
Oradan "Ayarları Sıfırla" ya da "Fabrika ayarlarına geri döndür" gibi bir seçenek olmalı. Onu seçip öyle dene.
Öyle bir seçenek yok. Varsayılan bir şeyler var, onu da yaptım, olmadı.Menü kısmından yapabiliriz bence.
O 3 noktadan menü kısmına gir "Sistem ayarları" gibi bir yer vardır. Oraya giriş yap.
Oradan "Ayarları Sıfırla" ya da "Fabrika ayarlarına geri döndür" gibi bir seçenek olmalı. Onu seçip öyle dene.
- Makaleler
- 10
Menü > Fotokopi Kurulumu > Vars.Değiştir diye bir seçenek var mı?Öyle bir seçenek yok. Varsayılan bir şeyler var, onu da yaptım, olmadı.
Yeni konular
-
-
Satılık RX 9060 XT 16 GB (Techolay özel fiyat)
- michaelscofield
-
QD-OLED MSI 272URX monitörde text fringing sorunu
- Mert kaan almuhan
-
-
-
-
-