Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Bu hata XP yüklemenize engel değil. Ha XP'yi yüklemek için taktığınız CD'den boot etmek yerine böyle bir hata geliyorsa CD'yi hatalı yazdınız demektir. CD'de boot sektörü olmalı. ISO dosyasını kalıp olarak yazdırmanız gerekiyor ki ISO'nun kendisi de boot edilebilir olmalı.
Ek olarak cihazın kendi depolama birimi arızalı ise de bu hatayı alma ihtimaliniz var.
Ek olarak cihazın kendi depolama birimi arızalı ise de bu hatayı alma ihtimaliniz var.
cyberblugy
Başarılı
Bu hata XP yüklemenize engel değil. Ha XP'yi yüklemek için taktığınız CD'den boot etmek yerine böyle bir hata geliyorsa CD'yi hatalı yazdınız demektir. CD'de boot sektörü olmalı. ISO dosyasını kalıp olarak yazdırmanız gerekiyor ki ISO'nun kendisi de boot edilebilir olmalı.
USB üzerinden yüklemeyi deniyorum daha önce Windows 7 ve Vista yüklemiştim fakat XP yükleyemiyordum.
HP NC8430 laptopa Windows XP yükleyeceğim ama böyle bir hata alıyorum, ne yapmam lazım?
BIOS seçenekleri doğru mu? ISO dosyası doğru mu?
cyberblugy
Başarılı
Sorunu çözdüm fakat kur son kullanıcı lisans sözleşmesi EULA bulamıyor hatası var.
cyberblugy
Başarılı
USB'ye Windows XP ISO'sunu Rufus yerine WinSetupFromUSB ile yazdırın. Rufus, XP'de problem çıkarıyor.
Şu anda WinSetupFromUSB ile deniyorum.
- Makaleler
- 7
Çalışırsa upvote atarsın hahah
Sorunu çözdüm fakat kur son kullanıcı lisans sözleşmesi EULA bulamıyor hatası var.
Yanlış ISO seçtiniz büyük ihtimalle. Bazı siteler bu ISO'lara kendi bağlantılarını eklediklerinden sıkıntı yaratıyor.
cyberblugy
Başarılı
Şu anda yüklüyorum BIOS'tan SATA native modu kapatmam gerekti ve USB'ye attığım ISO'ya EULA ddl attım. Senin yorumunu çözüm olarak işaretledim.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
İddia GTA Vice City şarkılarını yapan Lex Horton GTA 6 ile geri dönüyor!
- christopher moltisanti