arc

Başarılı
Merhaba,

Bu cihaza gözümü kestirdim ama bu fiyat bandında başka neler alabilirim, merak etmiyor da değilim.

Edit: Eğer Intel sistem önerilecekse Core Ultra olsun, bu seri dışında cihaz kesinlikle satın almayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Bu cihaza gözümü kestirdim ama bu fiyat bandında başka neler alabilirim, merak etmiyor da değilim.

Edit: Eğer Intel sistem önerilecekse Core Ultra olsun, bu seri dışında cihaz kesinlikle satın almayacağım.
Omen 16 ve 17 tercih etmemeniz isabet olur. BIOS'ları sıkıntılı bu cihazların. Bunun yanında tatlı olarak da Control Center'ları rezalet çalışıyor, reklam kaynıyor vesaire. Bir de hala Hall Sensör şikayetinden yakınanlar var. Bu yüzden bu seriyi eleyebilirsiniz. Omen alınacaksa Omen MAX'lara bakılabilir fakat o da biraz tuzlu.

Maksimum esneyebileceğiniz bütçe nedir? Ona göre cihaz önerelim.

Omen 16 ve 17 tercih etmemeniz isabet olur. BIOS'ları sıkıntılı bu cihazların. Bunun yanında tatlı olarak da Control Center'ları rezalet çalışıyor, reklam kaynıyor vesaire. Bir de hala hall sensör şikayetinden yakınanlar var. Bu yüzden bu seriyi eleyebilirsiniz. Omen alınacaksa Omen Max'lara bakılabilir fakat o da biraz tuzlu.

Maksimum esneyebileceğiniz bütçe nedir? Ona göre cihaz önerelim.

O sorunu düzelttiler diye okumuştum ama bunda o sorun düzeltilmiş mi onu bilmiyorum.

HP şart değil başka marka olabilir ama yerli markalar olmasın, parayı çöpe atmak istemiyorum:D

60k nın biraz daha üzerine çıkabilirim
Değerlendirebilirsiniz:

Tam özellikleri burada:

O işlemcilerde problem var. Micro Code ile düzelttiklerini söylüyorlar ama görünen o ki pek de düzelmemiş, o yüzden özelllikle Intel önerilecekse Ultra serisini istedim.

Değerlendirebilirsiniz:

Tam özellikleri burada:

Hocam 1.5 ay önce tavsiyenizle F16 almıştım. Foruma öylesine gireyim dedim, mesajınızı gördüm. Tekrardan sağ olun:hehehe:

Hocam 1.5 ay önce tavsiyenizle F16 almıştım. Foruma öylesine giriyim dedim mesajınızı gördüm tekrardan sağolun :hehehe:
Bayağı da bir pahalanmış F16'lar. i7-14650HX & RTX 5060, 1 TB SSD cihazı 62.000 TL'ye falan almıştım ben.

O işlemcilerde problem var. Micro Code ile düzelttiklerini söylüyorlar ama görünen o ki pek de düzelmemiş, o yüzden özelllikle Intel önerilecekse Ultra serisini istedim.
Kim diyor? İlk defa sizden duydum problemli olduğunu. Core Ultra bakarsanız seçeneklerinizi aşırı kısıtlarsınız, doğru düzgün model yok.

Hocam 1.5 ay önce tavsiyenizle F16 almıştım. Foruma öylesine gireyim dedim, mesajınızı gördüm. Tekrardan sağ olun:hehehe:

Bayağı da bir pahalanmış F16'lar. i7-14650HX & RTX 5060, 1 TB SSD cihazı 62.000 TL'ye falan almıştım ben.
Güle güle kullan Benko, rica ederim. Ama çok oynama ayarlarla, en son cihazın ciğerlerini söküyordun konularında, ufak bir tavsiye olsun.

Kim diyor? İlk defa sizden duydum problemli olduğunu. Core Ultra bakarsanız seçeneklerinizi aşırı kısıtlarsınız, doğru düzgün model yok.

Güle güle kullan benko, rica ederim. Ama çok oynama ayarlarla, en son cihazın ciğerlerini söküyordun konularında, ufak bir tavsiye olsun.

Firmanın direk kendisi söyledi ki kullanıcılarda bu işlemlerde pek çok program ve oyun çökmesi yaşadığını da beyan etti bu kadar üst üste şikayetler olunca firma Micro code güncellemesi yayınladı ama sorunu pek çözmedi işlemciler en başlta sorunlu üretildi artık.