Şimdi attığınız cihazları kendi açımdan değerlendireyim;
1. Sıradaki model 140 bin lira ki benim için şu an ulaşamayacağım bir seviye. O sebeple ne kadar güzel olsa da elemek durumundayım.
2. Seçenekteki Asus modelini daha önce gördüm ve her yönüyle çok beğenmiştim hatta alacaktımda, taaki numerik klavyesi olmadığını farkedene kadar.
3. Seçenekteki Vector modelini de ekimde 95 bin liraya Amazondan alacaktım. Tam karar vermiştim arabam bozulup 80 bin masraf çıkardı. 2 ay ertelemek durumunda kaldım ve şimdi 120 küsür bin liralara çıkmış.
Aslında MSI almak konusunda zamanında yetkili servisleriyle ilgili çekincelerim vardı. Birazda o yüzden alamamıştım sonra araba bozulunca iyiki alamamışım dedim çünkü arabaya para kalmayacaktı
şu an hala MSI yetkili servisine pek güvenemedim. Ayrıca şu vector kasanın menteşeleri biraz narin geliyor bana. Yerinde gidip gördüğümde de narin gelmişti.
Şu anda vector kasanın 5070ti li modeli 120 küsür bin ve aynı fiyatta 5080 li Omen var. O yüzden mantıklı olur mu bilemedim.
HP yi senelerdir kullanıyorum. Hem şu an kullandığım hem bundan önce kullandığım bilgisayarlarım HP idi. Yaklaşık 15 senedir aralıksız gep HP kullandım. Şükür ki hiç problem yaşatmadılar bana. O yüzden HP nin yeri bende ayrıdır. Ama Aceri bilemiyorum tabii, zaten bilsem ki Acer korktuğum gibi bi marka değil direkt alacağım.