Düşüncelerimi zaten belirtmiştim ancak yine yazayım. HP firması rezalet bir firma öncelikle; onu söyleyerek başlayalım. Kronik sorunu kabul etmelerine rağmen kronik mağduriyeti olan insanlardan tamir ücreti almak gibi saçma bir politikaları var. HP Victus tarafındaki Hall sensor sorunu, HP Omen cihazlarda da görünüyordu. Mantıken HP Omen, malzemeden kısılmış bir model olmamalıydı. Omen Max serisi olmadığı sürece herhangi bir HP cihazı alınmamalı.
Memnun olmanız gayet iyi, ancak bu alınmayacağı gerçeğini değiştirmiyor ne yazık ki. Sizin gibi sorun yaşamayanlar varken @22723 gibi Omen serisiyle bir ton problem yaşayanlar da var. Hadi cihazda problem yok diyelim, yine HP gibi bir şirketten cihaz alınmaz.
Memnun olmanız gayet iyi, ancak bu alınmayacağı gerçeğini değiştirmiyor ne yazık ki. Sizin gibi sorun yaşamayanlar varken @22723 gibi Omen serisiyle bir ton problem yaşayanlar da var. Hadi cihazda problem yok diyelim, yine HP gibi bir şirketten cihaz alınmaz.
Cihazımın ekranında problem var sanırım. Birkaç yerde dahili ekran kartından dolayı bu sorunu yaşadığımla alakalı yazı okudum. Ancak dahili ekran kartını devre dışı bıraktığım halde arada sırada bu sorun yaşanmakta.
Telefonlumla olabildiğince anlaşılır çekmeye çalıştım.
Genelde oyun esnasında bir anlığına yaşanıyor ve kademe kademe bozulma oluyor, sanki çözünürlük düşüyormuş gibi. Sistemi yeniden başlatınca eski haline dönüyor.
Sebebi ne olabilir? Bu arada cihazı Amazon üzerinden VP Bilişim'den aldım.
Hocam hiç oyle pahali cihazlara bakmiyorum moralim bozuluyor diye. Yani arastirmadım ama sundan emin ol bir premium cihazdan ne bekliyorsan Predator'da illaki vardir premium hissiyatı. MSI modellerine bakmanı ayrica oneririm. Lenovo Legion'da guzel cihazlar. Hangisi uygun olursa alın ama almisken 5070 Ti gibi yuksek VRAM olan cihazlara bakın. PS 6, 30 GB RAM ile gelecegi sizintisi var. Yani VRAM kullanimi fena artacak. NVIDIA bu sene 5060, 5050 gibi kartlarin guncellenmis halini 4 GB VRAM ekleyerek cikaracagini dusunuyorum.