HP Omen vs Acer Predator

Forumda Hall sensör sorunu Omen modellerinde bulunmuyor diye yazı görmüştüm ama tam bilmiyorum.

Hocam 1 senedir Omen 17 kullanıyorum. Keşke geçen sene açtığım konuya denk gelseydiniz...

Memnun olmanız gayet iyi, ancak bu alınmayacağı gerçeğini değiştirmiyor ne yazık ki. Sizin gibi sorun yaşamayanlar varken @22723 gibi Omen serisiyle bir ton problem yaşayanlar da var. Hadi cihazda problem yok diyelim, yine HP gibi bir şirketten cihaz alınmaz.

Forumda hall sensör sorunu Omen modellerinde bulunmuyor diye yazı görmüştüm ama tam bilmiyorum.

Sadece 2 dakika aramayla bulduğum kaynaklar. Birisi de bizim foruma ait, belki okumak istersiniz.

Çok teşekkür ederim hocam.

Nasıl sorunlar yaşıyorsunuz?

Evet, bir bakıma şanslı sayılırım. Ancak daha erken sizinle karşılaşsaydım muhtemelen daha iyi bir cihaz alabilirdim.

Yok hocam, bir tanıdık yurt dışından getirecek attığım siteden başka bir öneriniz var mıdır ve Predator modelinde kronik bir sorun var mı?

Hocam hiç oyle pahali cihazlara bakmiyorum moralim bozuluyor diye. Yani arastirmadım ama sundan emin ol bir premium cihazdan ne bekliyorsan Predator'da illaki vardir premium hissiyatı. MSI modellerine bakmanı ayrica oneririm. Lenovo Legion'da guzel cihazlar. Hangisi uygun olursa alın ama almisken 5070 Ti gibi yuksek VRAM olan cihazlara bakın. PS 6, 30 GB RAM ile gelecegi sizintisi var. Yani VRAM kullanimi fena artacak. NVIDIA bu sene 5060, 5050 gibi kartlarin guncellenmis halini 4 GB VRAM ekleyerek cikaracagini dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…