Forumda Hall sensör sorunu Omen modellerinde bulunmuyor diye yazı görmüştüm ama tam bilmiyorum.Düşüncelerimi zaten belirtmiştim ancak yine yazayım. HP firması rezalet bir firma öncelikle; onu söyleyerek başlayalım. Kronik sorunu kabul etmelerine rağmen kronik mağduriyeti olan insanlardan tamir ücreti almak gibi saçma bir politikaları var. HP Victus tarafındaki Hall sensor sorunu, HP Omen cihazlarda da görünüyordu. Mantıken HP Omen, malzemeden kısılmış bir model olmamalıydı. Omen Max serisi olmadığı sürece herhangi bir HP cihazı alınmamalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Hybrid Theory 42
Üstün
Hocam 1 senedir Omen 17 kullanıyorum. Keşke geçen sene açtığım konuya denk gelseydiniz...Omen serisi Predator serisinin rakibi değil. Ayrıca sırf markası için bile önermem. Size de önermemeyi tavsiye ediyorum.
Nasıl sorunlar yaşıyorsunuz?Hocam 1 senedir Omen 17 kullanıyorum. Keşke geçen sene açtığım konuya denk gelseydiniz...
Hocam 1 senedir Omen 17 kullanıyorum. Keşke geçen sene açtığım konuya denk gelseydiniz...
Memnun olmanız gayet iyi, ancak bu alınmayacağı gerçeğini değiştirmiyor ne yazık ki. Sizin gibi sorun yaşamayanlar varken @22723 gibi Omen serisiyle bir ton problem yaşayanlar da var. Hadi cihazda problem yok diyelim, yine HP gibi bir şirketten cihaz alınmaz.
Forumda hall sensör sorunu Omen modellerinde bulunmuyor diye yazı görmüştüm ama tam bilmiyorum.
Ne olmuştu?
Maalesef HP Victus (ve bazı Omen) cihazlarda hall sensörü dediğimiz bir arıza ortaya çıkmıştı.
Daha fazla bilgi için HP hall sensor sorunu nedir? konusuna bakabilirsiniz.
Bu konuda Recep Baltaş Tweet atmıştı.
Ardından Techolay'a konuk olmuştum ve bu soruna odaklanıp bundan bahsetmiştik:
Bu sorunla ilgili araştırma yaptıysanız mutlaka karşınıza Cihaz.TV kanalı ile de karşılaşmışsınızdır. Bu sorun üstünde çok durmuşlardı.
HP Victus veya Omen kullanıyor musunuz? O hâlde lütfen bu anketi...
Maalesef HP Victus (ve bazı Omen) cihazlarda hall sensörü dediğimiz bir arıza ortaya çıkmıştı.
Bu sorunla ilgili araştırma yaptıysanız mutlaka karşınıza Cihaz.TV kanalı ile de karşılaşmışsınızdır. Bu sorun üstünde çok durmuşlardı.
- Hasan Merkit
- hp victus omen victus
- Forum: Gaming Laptop
Sadece 2 dakika aramayla bulduğum kaynaklar. Birisi de bizim foruma ait, belki okumak istersiniz.
Memnun olmanız gayet iyi, ancak bu alınmayacağı gerçeğini değiştirmiyor ne yazık ki. Sizin gibi sorun yaşamayanlar varken @22723 gibi Omen serisiyle bir ton problem yaşayanlar da var. Hadi cihazda problem yok diyelim, yine HP gibi bir şirketten cihaz alınmaz.
Ne olmuştu?
- Hasan Merkit
- hp victus omen victus
- Forum: Gaming Laptop
Sadece 2 dakika aramayla bulduğum kaynaklar. Birisi de bizim foruma ait, belki okumak istersiniz.
Çok teşekkür ederim hocam.
Hybrid Theory 42
Üstün
İyi sosyaller,
Cihazımın ekranında problem var sanırım. Birkaç yerde dahili ekran kartından dolayı bu sorunu yaşadığımla alakalı yazı okudum. Ancak dahili ekran kartını devre dışı bıraktığım halde arada sırada bu sorun yaşanmakta.
Telefonlumla olabildiğince anlaşılır çekmeye çalıştım.
Genelde oyun esnasında bir anlığına yaşanıyor ve kademe kademe bozulma oluyor, sanki çözünürlük düşüyormuş gibi. Sistemi yeniden başlatınca eski haline dönüyor.
Sebebi ne olabilir? Bu arada cihazı Amazon üzerinden VP Bilişim'den aldım.
Cihazımın ekranında problem var sanırım. Birkaç yerde dahili ekran kartından dolayı bu sorunu yaşadığımla alakalı yazı okudum. Ancak dahili ekran kartını devre dışı bıraktığım halde arada sırada bu sorun yaşanmakta.
Telefonlumla olabildiğince anlaşılır çekmeye çalıştım.
Genelde oyun esnasında bir anlığına yaşanıyor ve kademe kademe bozulma oluyor, sanki çözünürlük düşüyormuş gibi. Sistemi yeniden başlatınca eski haline dönüyor.
Sebebi ne olabilir? Bu arada cihazı Amazon üzerinden VP Bilişim'den aldım.
- Hybrid Theory
- bozulma ekran görüntü hp omen hp omen 17 omen sorunu
- Forum: Dizüstü Bilgisayarlar
Evet, bir bakıma şanslı sayılırım. Ancak daha erken sizinle karşılaşsaydım muhtemelen daha iyi bir cihaz alabilirdim.Memnun olmanız gayet iyi, ancak bu alınmayacağı gerçeğini değiştirmiyor ne yazık ki. Sizin gibi sorun yaşamayanlar varken @22723 gibi Omen serisiyle bir ton problem yaşayanlar da var. Hadi cihazda problem yok diyelim, yine HP gibi bir şirketten cihaz alınmaz.
Predatoe guzel olur. 1500$ baya iyiymis.
Yurtdisinda mi yasiyorsunuz?
Yok hocam, bir tanıdık yurt dışından getirecekPredatoe guzel olur. 1500$ baya iyiymis.Yurtdisinda mi yasiyorsunuz?
Yok hocam, bir tanıdık yurt dışından getirecekattığım siteden başka bir öneriniz var mıdır ve Predator modelinde kronik bir sorun var mı?
Hocam hiç oyle pahali cihazlara bakmiyorum moralim bozuluyor diye. Yani arastirmadım ama sundan emin ol bir premium cihazdan ne bekliyorsan Predator'da illaki vardir premium hissiyatı. MSI modellerine bakmanı ayrica oneririm. Lenovo Legion'da guzel cihazlar. Hangisi uygun olursa alın ama almisken 5070 Ti gibi yuksek VRAM olan cihazlara bakın. PS 6, 30 GB RAM ile gelecegi sizintisi var. Yani VRAM kullanimi fena artacak. NVIDIA bu sene 5060, 5050 gibi kartlarin guncellenmis halini 4 GB VRAM ekleyerek cikaracagini dusunuyorum.
yusufumm07 42
Üstün
Bilinen kronikleşmiş sorunu yok.Kronik sorunu olduğunu bilmiyorum, sizin bilginiz var mı?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Kapanan hesapların sınırlama getirilip getirilmeyeceği sorulsun
- Andrea Kimi Antonelli
-