Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mauroicardi99

Yetkin
  • Anakart:
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 4500U.
  • Ekran kartı:
  • İşletim sistemi: Windows 11.

Şu anda ekran direk dondu %0 da bekliyor. MEMORY_MANAGEMENT hatası aldım yanlış bir şey yapmak istemiyorum hiç ellemedim. Bilgisayar marka model konu başlığında, acil yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yani, nedeninden ziyade olabiliyor böyle şeyler. Eğer takılı kaldıysa laptopu ya zorla kapatacaksın ya da şarjını bitirip kapanmasını bekleyeceksin. Bu ekranda donmasından ziyade neden bu ekrana düştüğü önemli olan. Bilgisayarı açtığın vakit dump dosyasını paylaşman iyi olacaktır.
Yani, nedeninden ziyade olabiliyor böyle şeyler. Eğer takılı kaldıysa laptopu ya zorla kapatacaksın ya da şarjını bitirip kapanmasını bekleyeceksin. Bu ekranda donmasından ziyade neden bu ekrana düştüğü önemli olan. Bilgisayarı açtığın vakit dump dosyasını paylaşman iyi olacaktır.

Çözüm
Kapatırsam sorun olur diye ellememiştim kapatıyorum şimdi.

Hocam açtım şimdi minidump dosyası oluşmamış direk klasör bile yok.

Son düzenleme: