Detaylar
Kim cevapladı?Güvenli modda başlıyorsa virüs olabilir.Bilgisayarda Windows 7 kurulu ve hoş geldiniz yazısında donuyor. Ama bilgisayar güvenli modda açılıyor, tekrar normal şekilde başlattığımda yine hoş geldiniz yazısında donuyor. Neden böyle yapıyor?
Yani güvenli modda açılıp normalde açılmayınca.
Belki de açılırken zor bir ihtimal de olsa açılışta kastıran bir şey de olabilir.
bilgisayarcı bana harici ekran kartı arızalı dedi ondan dolayı yapıyor dedi ama yinede bir sorayım dedimGüvenli modda başlıyorsa virüs olabilir.
Yani güvenli modda açılıp normalde açılmayınca.
Belki de açılırken zor bir ihtimal de olsa açılışta kastıran bir şey de olabilir.
Olabilir hocam. Güvenli kodu ekran kartını devreye sokmadan mı açıyorsunuz? Ona göre kesin bir şey diyebilirim.bilgisayarcı bana harici ekran kartı arızalı dedi ondan dolayı yapıyor dedi ama yinede bir sorayım dedim
Çok mantıklı gelmedi kulağıma ne yalan söyleyeyim.bilgisayarcı bana harici ekran kartı arızalı dedi ondan dolayı yapıyor dedi ama yinede bir sorayım dedim
İnternette Pavilion G6 olarak 2 tane bilgisayar gözüküyor, ikisi de APU. Tam modelini yazabilir misiniz?
hp pavilion g6 1220Çok mantıklı gelmedi kulağıma ne yalan söyleyeyim.
İnternette Pavilion G6 olarak 2 tane bilgisayar gözüküyor, ikisi de APU. Tam modelini yazabilir misiniz?
Olabilir de hocam aslında. Güvenli modda grafik kartı devre dışı bırakılır.Çok mantıklı gelmedi kulağıma ne yalan söyleyeyim.
Ama yani hoş geldiniz yazısında kalması çok saçma olsa açılışta olurdu yani.
grafik kartı güvenli modda devre dışı bırakılınca sorunsuz açılıyor ama etkinleştirince yine aynı sorun oluyorOlabilir de hocam aslında. Güvenli modda grafik kartı devre dışı bırakılır.
Ama yani hoş geldiniz yazısında kalması çok saçma olsa açılışta olurdu yani.
Tamam o zaman hocam. Grafik kartı yüksek ihtimal. Ama virüstende şüphelendim çünkü hoş geldin yazısında donmaması lazım. Yani başlangıçta donması lazım.grafik kartı güvenli modda devre dışı bırakılınca sorunsuz açılıyor ama etkinleştirince yine aynı sorun oluyor
Ama yüksek ihtimal grafik kartı.
dünde ben denedim grafik kartı sürücüsünü yükledim şimdilik donma olmadıTamam o zaman hocam. Grafik kartı yüksek ihtimal. Ama virüstende şüphelendim çünkü hoş geldin yazısında donmaması lazım. Yani başlangıçta donması lazım.
Ama yüksek ihtimal grafik kartı.
Yeni konular
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-