Detaylar
Kim cevapladı?Vadbav
Başarılı
100 derece. Yanıyor bilgisayar.Ek'te var HP Pavilion G6 laptopumun sıcaklıkları normal mi? Bakımı daha yeni yapıldı.
Evet öyle ve bir şey yapamıyorum
Captain Skriniar
Uzman
Bakımı yeni yapıldı diyorsunuz bu değerler normal değil. 100 derece anormal bir sıcaklık. Normal sıcak aralığı 70-85 arası olmalı. Anlık 90 dereceler bile kabul edilebilir ama 100 derece çok fazla.Ek'te var HP Pavilion G6 laptopumun sıcaklıkları normal mi? Bakımı daha yeni yapıldı.
Bakımı yeni yapıldı diyorsunuz bu değerler normal değil. 100 derece anormal bir sıcaklık. Normal sıcak aralığı 70-85 arası olmalı. Anlık 90 dereceler bile kabul edilebilir ama 100 derece çok fazla.
Yine de çalışıyor sistem
Captain Skriniar
Uzman
Çalışsa bile içerisindeki parçalara hasarlar verir.
Çalışsa bile içerisindeki parçalara hasarlar verir.
Lquid metal kullanmayı düşünüyorum hangisinden alsam ki
Uygulaması biraz riskli, tek bir damlası bile anakartına zarar verebilir. Eğer yapabilirim diyorsan kullan fakat usta eli görse daha iyi olur.Lquid metal kullanmayı düşünüyorum hangisinden alsam ki
Uygulaması biraz riskli, tek bir damlası bile anakartına zarar verebilir. Eğer yapabilirim diyorsan kullan fakat usta eli görse daha iyi olur.
bilgisayarcıya yaptırcam zaten bu eski bilgisayarım ve birkaç tane daha var böyle bir sıkıntı çıkmazsa o laptoplara da yaptırcam
Captain Skriniar
Uzman
Eğer garantisi devam ediyorsa garantiye verin. Devam etmiyorsa bilgisayarcıya verin. Bilgisayarcılar servise göre daha özensiz yapıyor.bilgisayarcıya yaptırcam zaten bu eski bilgisayarım ve birkaç tane daha var böyle bir sıkıntı çıkmazsa o laptoplara da yaptırcam