Merhaba, HP ProBook 440 G10 dizüstü bilgisayarım Wi-Fi ile ilgili sıkıntı yaşıyordum BIOS güncellemesi geldi bugün onu da yaptım ama hala Wi-Fi düzelmedi.
Hala sorun var işletim sistemi Windows 10 64 Bit Windows 11 yükseltsem düzelir mi?
hocam bunu denedim olmadı ama şöyle denesm bir sorun olur mu önceki driver silip bunu çalıştırsam bir sorun yaşamam değil mi ?
bu sefer hiç çalışmamazlık yapar mı?
Hocam bunu denedim olmadı ama şöyle denesm bir sorun olur mu önceki driver silip bunu çalıştırsam bir sorun yaşamam değil mi?
Bu sefer hiç çalışmamazlık yapar mı?
Hocam bunu denedim olmadı ama şöyle denesm bir sorun olur mu önceki driver silip bunu çalıştırsam bir sorun yaşamam değil mi?
Bu sefer hiç çalışmamazlık yapar mı?
Silicekseniz bu aygıtın sürücüsünü kaldırın seçeneğini de işaretleyip uygulamayı açın. Olan risklerden ben sorumlu değilim ama düzelebilir. Daha önceden denemiştim farklı bir bilgisayarda işe yaramıştı.
Silicekseniz bu aygıtın sürücüsünü kaldırın seçeneğini de işaretleyip uygulamayı açın. Olan risklerden ben sorumlu değilim ama düzelebilir. Daha önceden denemiştim farklı bir bilgisayarda işe yaramıştı.
Silerseniz ilk başta çalışmaz yani sürücüyü kurmadan açamazsınız. Yanınızda Ethernet kablosu varsa deneyebilirsiniz. Ama yoksa risk almaya gerek yok. Çünkü bazen internet gerekebilir sürücüyü kurarken.
Silerseniz ilk başta çalışmaz yani sürücüyü kurmadan açamazsınız. Yanınızda Ethernet kablosu varsa deneyebilirsiniz. Ama yoksa risk almaya gerek yok. Çünkü bazen internet gerekebilir sürücüyü kurarken.
Lisansdan sıkıntı olmaz. Yükseltirken verileri sakla derseniz bir sıkıntı olmaz ama çok düşük olasılıkla sıkıntı çıkabilir. Bu arada bir USB'niz var mı? Bilgisayarı yedeklemek için.