walixi

Uzman
Merhaba, HP ProBook 440 G10 dizüstü bilgisayarım Wi-Fi ile ilgili sıkıntı yaşıyordum BIOS güncellemesi geldi bugün onu da yaptım ama hala Wi-Fi düzelmedi.

Hala sorun var işletim sistemi Windows 10 64 Bit Windows 11 yükseltsem düzelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bunu denedim olmadı ama şöyle denesm bir sorun olur mu önceki driver silip bunu çalıştırsam bir sorun yaşamam değil mi?
Bu sefer hiç çalışmamazlık yapar mı?

Silicekseniz bu aygıtın sürücüsünü kaldırın seçeneğini de işaretleyip uygulamayı açın. Olan risklerden ben sorumlu değilim ama düzelebilir. Daha önceden denemiştim farklı bir bilgisayarda işe yaramıştı.

Silicekseniz bu aygıtın sürücüsünü kaldırın seçeneğini de işaretleyip uygulamayı açın. Olan risklerden ben sorumlu değilim ama düzelebilir. Daha önceden denemiştim farklı bir bilgisayarda işe yaramıştı.
hocam bu dediğiniz olayı nerede yapacağız "Silicekseniz bu aygıtın sürücüsünü kaldırın seçeneğini de işaretleyip uygulamayı açın."

Hocam bu dediğiniz olayı nerede yapacağız "silicekseniz bu aygıtın sürücüsünü kaldırın seçeneğini de işaretleyip uygulamayı açın."

Aygıt Yöneticisi'nden Wi-Fi sürücüsünü kaldıracaksanız bu cihazın sürücüsünü kaldırmayı deneyin kısmını işaretleyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım hocam peki neden böyle bir şey yapmalıyız?
Bir de silersem bir daha Wi-Fi çalışmama durumuda olabilir mi?

Silerseniz ilk başta çalışmaz yani sürücüyü kurmadan açamazsınız. Yanınızda Ethernet kablosu varsa deneyebilirsiniz. Ama yoksa risk almaya gerek yok. Çünkü bazen internet gerekebilir sürücüyü kurarken.

https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows11 bir de buradan Windows 11'e yükseltmeyi deneyin. Sistem dosyaları yenilenir en azından.

Silerseniz ilk başta çalışmaz yani sürücüyü kurmadan açamazsınız. Yanınızda Ethernet kablosu varsa deneyebilirsiniz. Ama yoksa risk almaya gerek yok. Çünkü bazen internet gerekebilir sürücüyü kurarken.

https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows11 bir de buradan Windows 11'e yükseltmeyi deneyin. Sistem dosyaları yenilenir en azından.
hocam lisanslı değil windows bir sorun olur mu windows 11'e yükseltirken veriler falan gider mi?

Hocam lisanslı değil Windows bir sorun olur mu Windows 11'e yükseltirken veriler falan gider mi?

Lisansdan sıkıntı olmaz. Yükseltirken verileri sakla derseniz bir sıkıntı olmaz ama çok düşük olasılıkla sıkıntı çıkabilir. Bu arada bir USB'niz var mı? Bilgisayarı yedeklemek için.