W walixi Uzman Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 157 Çözümler 5 Beğeniler 31 16 Aralık 2024 #1 Merhaba. HP ProBook 440 G10 Wi-Fi çok yavaş çalışıyor ve bazen ağ kopması yaşanıyor. İşletim sistemi Windows 10, ne yapmalıyım? En son driverları da siteden yükledim ama olmadı. Ne yapmak gerek? İşletim sistemi Windows 10 64 Bit. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2024
Merhaba. HP ProBook 440 G10 Wi-Fi çok yavaş çalışıyor ve bazen ağ kopması yaşanıyor. İşletim sistemi Windows 10, ne yapmalıyım? En son driverları da siteden yükledim ama olmadı. Ne yapmak gerek? İşletim sistemi Windows 10 64 Bit.
KS KS W walixi Uzman Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 157 Çözümler 5 Beğeniler 31 17 Aralık 2024 #11 Recep Baltaş dedi: Bu aşamada evet, ağ adaptöründe bir sorun olma ihtimali mümkün. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ediyorum Recep hocam o zaman satıcı ile görüşeceğiz iade veya garantiye göndereceğiz. Recep Baltaş dedi: Bu aşamada evet, ağ adaptöründe bir sorun olma ihtimali mümkün. Genişletmek için tıkla... recep hocam bugün yeni bios güncellemesi paylaşmışlar onu bir yapayım mı düzelme olur mu sizce? Son düzenleme: 18 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Bu aşamada evet, ağ adaptöründe bir sorun olma ihtimali mümkün. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ediyorum Recep hocam o zaman satıcı ile görüşeceğiz iade veya garantiye göndereceğiz. Recep Baltaş dedi: Bu aşamada evet, ağ adaptöründe bir sorun olma ihtimali mümkün. Genişletmek için tıkla... recep hocam bugün yeni bios güncellemesi paylaşmışlar onu bir yapayım mı düzelme olur mu sizce?