Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sansar Salvo

Uzman
Sistemim tam olarak bu şekilde:
  • İşletim Sistemi Adı: Microsoft Windows 11 Pro
  • Sürüm: 10.0.22621 Build 22621
  • OS Üreticisi: Microsoft Corporation
  • Sistem Adı: SANSAR
  • Sistem Üreticisi: HP
  • Sistem Modeli: HP Spectre X360 Convertible
  • Sistem Türü: x64 tabanlı PC
  • Sistem SKU: P5P85EA#AB8
  • İşlemci: Intel(R) Core(TM) i7-6500U CPU @ 2.50GHz, 2 Çekirdek, 4 Mantıksal İşlemci
  • BIOS Sürüm/Tarihi: American Megatrends Inc. F.52, 16/11/2018
  • SMBIOS Sürümü: 2.8
  • Gömülü Denetleyici Sürümü: 33.24
  • BIOS Modu: UEFI
  • Anakart Üreticisi: HP
  • Anakart Ürünü: 804E
  • Platform Rolü: Mobil
  • Secure Boot Durumu: Kapalı
  • Windows Dizini: C:\Windows
  • Sistem Dizini: C:\Windows\System32
  • Önyükleme Aygıtı: \Device\HarddiskVolume1
  • Dil ve Bölge: United States
  • Yüklü Fiziksel Bellek (RAM): 8,00 GB
  • Toplam Fiziksel Bellek: 7,91 GB
  • Kullanılabilir Fiziksel Bellek: 4,30 GB
  • Toplam Sanal Bellek: 9,79 GB
  • Kullanılabilir Sanal Bellek: 6,27 GB
  • Disk Belleği (Pagefile): 1,88 GB
  • Pagefile Konumu: C:\pagefile.sys
  • Kernel DMA Koruması: Kapalı
  • Sanal Güvenlik (VBS): Etkin değil
  • Windows Defender Application Control Politikası: Uygulanıyor
  • User Mode Politikası: Kapalı
  • Aygıt Şifreleme Desteği: Görüntüleme için yükseltme gerekiyor
  • Hyper-V - VM İzleme Modu Uzantıları: Evet
  • Hyper-V - SLAT (İkinci Seviye Adres Çevirisi): Evet
  • Hyper-V - Donanım Sanallaştırma: Etkin
  • Hyper-V - Veri Yürütme Koruması (DEP): Evet
BIOS'a girdiğimde USB görünmüyor. Ayrıca bilgisayarıma uygun config.plist veya kext dosyalarını bulamadım. Yardımcı olur musunuz?

Artık USB gözüküyor ama bu sefer de failed to load OC hatası alıyorum. @Recep Baltaş.Hocam Technopat üzerinden paylaştığınız Monterey RAW'ı üzerinden yapmıştım oysa ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, Recep Bey'in paylastigi EFI ve imaj dahilindeki laptop Skylake EFI ile denemeler yaptiniz mi? Son aldiginiz hata Config secmemekten olusuyor. BIOS ayarlarinizi da yapin. HP makinelerde biraz farklilik olabiliyor Config konusunda.

Olmadı hocam. Gene hata verdi Memory hatası Memory succeed gibi bir şey yazdı ve o ekranda kaldı. Şimdi kendi EFI dosyamı yapmaya çalışıyorum. @tarko @Recep Baltaş

Olmadı hocam. Gene hata verdi Memory hatası Memory succeed gibi bir şey yazdı ve o ekranda kaldı. Şimdi kendi EFI dosyamı yapmaya çalışıyorum. @tarko @Recep Baltaş
EFI patch sonrası sorunum çözüldü. Config.pliste tüm kextlerini işlemeyi unutmayın.
Merhaba, Recep Bey’in paylastigi EFI ve imaj dahilindeki Laptop Skylake EFI ile denemeler yaptiniz mi? Son aldiginiz hata config secmemekten olusuyor. BIOS ayarlarinizi da yapin. HP makinelerde biraz farklilik olabiliyor config konusunda.

Merhaba, Recep Bey'in paylastigi EFI ve imaj dahilindeki laptop Skylake EFI ile denemeler yaptiniz mi? Son aldiginiz hata Config secmemekten olusuyor. BIOS ayarlarinizi da yapin. HP makinelerde biraz farklilik olabiliyor Config konusunda.

EFI patch sonrası sorunum çözüldü. Config.pliste tüm kextlerini işlemeyi unutmayın.

Son düzenleme:
Çözüm