Sansar Salvo

Uzman
Tüm Power ayarlarına baktım prizleri kontrol ettim. Bu sorun neden yaşanıyor bilmiyorum ama bilgisayar kendi kendine Windows'tan kapatıyor direkt siyah ekran atmıyor. Rastgele zamanda geliyor bu kapanma ya 1 ya da 2 saate. Isınma sorunum da yok hehangi bir şekilde termal macunları yeni MX4. Windows üzerinden kapatması ayrı bir saçmalık.

Tüm Power ayarlarına baktım prizleri kontrol ettim. Bu sorun neden yaşanıyor bilmiyorum ama bilgisayar kendi kendine Windows'tan kapatıyor direkt siyah ekran atmıyor. Rastgele zamanda geliyor bu kapanma ya 1 ya da 2 saate. Isınma sorunum da yok hehangi bir şekilde termal macunları yeni MX4. Windows üzerinden kapatması ayrı bir saçmalık.

Sistemsel olabilir temiz Windows kurulup deneyebilirsiniz.

Sistemsel olabilir temiz Windows kurulup deneyebilirsiniz.

Öncelikle yanıtınız için size teşekkür ederim ama sorunun kaynağını bilmiyorum ve herhangi bir şekilde 3. parti bir yerden yani buna Technopat veya Techolay dahil Microsoft'un kendi sitesinden LTSC 2021 sürümünü 64 Bit şekilde indirdim ve tüm sürücülüleri kendi ellerimle tek tek kurdum. Sorunu anlayamadım sorunun kaynağını biliyor musunuz?