HP teknik servis deneyiminiz nasıl?

HP Victus 16 R-1042NT cihazımı garanti bitmesine 5 ay kala fan temizliği ve termal macun değişikliği için HP teknik servise göndereceğim. 444 8 121 (HP Türkiye numarası) aradım. Kayıt numarası ve kargo kodu verdi. HP teknik servis deneyiminiz nasıl? İlk defa kargo üzerinden göndereceğim için sormak istedim.

Benim gonderdigim zamanlar cok ilgiliydiler. Batarya icin gondermistim ancak sogutma bloku da degismisti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence doğru kararı vermişsin. Teknik servisle uğraşmak istemeyip mahalle bilgisayarcısına versen daha fazla teknik servise ihtiyacın olur. Adam belki RAM de çalar

Bence doğru kararı vermişsin. Teknik servisle uğraşmak istemeyip mahalle bilgisayarcısına versen daha fazla teknik servise ihtiyacın olur. Adam belki RAM de çalar
Zaten o durumları da bildiğim ve garantisi olduğu için göndereceğim. Sadece fan ve termal macun bakımı olacak. (fanlar bayağı toz tutuğunu fark ettim)

HP Resmi teknik servisi BDH Bilişim. Şikayetvar üzerinden yorumlarına bakabilirsiniz. Ben olsam uzak dururdum.

Benim gonderdigim zamanlar cok ilgiliydiler. Batarya icin gondermistim ancak sogutma bloku da degismisti.

En çok korktuğum kargo ve takip aşaması. Sadece resmi telefon numarası üzerinden kayıt oluşturduğum(kayıt ve kargo numarasını not etmiştim) için HP Support Assistan'daki profilimde gözükmüyor. Yarın tekrar arayıp öyle kargoya teslim edeceğim.

İyice köpüklü bir kutuya koy. Kargoculara pek güven olmuyor kulaklar çınlasın teknik servise sağlam ulaşsın bari. Takip aşaması veya ürün karışma sorunu pek olmaz zannimce.

Azerbaycan'da olduğum için Trendyol ve başka siteler üzerinden kargo firmalarının hepsini kullandım sayılır İstanbul'a kadar sıkıntısız ulaştı her ürünüm.

Teşekkürler. Umarım sorunsuz, hasar olmadan hallederim.

Garantisi biteli yaklaşık 5 yıl olan Omen laptopumun anakartı bozulduğu için geçen hafta HP teknik servise verdim makul fiyata 20 iş günü dolmadan hem anakart hem batarya değiştirdiler. Akrabam aracılıyla teslim etmiştm uzaktan da olsa bir şekilde kontrol edeceğim. Kargoyla gönderirken kırılabilir diye etiket yapıştırmak lazım. Sadece termal macun yenileme için gönderip anakart değişimi yaptıklarından şikayetçi olanlar vardı.

Aslında faz değiştiren termal pad(PTM7950) uygularsanız servise göndermenize gerek kalmaz. Laptopu ilk aldığımda yaz aylarında 100 dereceyi görmüştüm. Kendim uyguladıktan sonra en sıcak aylarda dahi 95 dereceyi geçmemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…