Cihazımda Hall sensör sorunu başladı. Cihazın garantisi bittiği için yetkili servise göndermek istemiyorum. Bu sorun için İstanbul'da bildiğiniz, güvenilir teknik servis var mı? İnternetten biraz firma araştırması yaptım fakat forumda bu sorundan ötürü cihazını bağımsız bir teknik servise götürüp memnun kalanlar varsa deneyimlerini görmemin daha doğru olabileceğini düşündüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazımda hall sensör sorunu başladı. Cihazın garantisi bittiği için yetkili servise göndermek istemiyorum. Bu sorun için İstanbul'da bildiğiniz, güvenilir teknik servis var mı? İnternetten biraz firma araştırması yaptım fakat forumda bu sorundan ötürü cihazını bağımsız bir teknik servise götürüp memnun kalanlar varsa deneyimlerini görmemin daha doğru olabileceğini düşündüm.

Şöyle bir kanal gördüm, bu sorunu çözdüklerini söylüyordu, Sakarya'da sanırım umarım yardımcı olur;

Garanti bitmesine rağmen bu sorun için servisin ücretsiz yardım ettiğini söyledi geçenlerde arkadaşım. Garantisi bitmiş bilgisayarını verdi hatta servise. Doğruluğunu teyit etmek lazım tabii.

Garanti bitmesine rağmen bu sorun için servisin ücretsiz yardım ettiğini söyledi geçenlerde arkadaşım. Garantisi bitmiş bilgisayarını verdi hatta servise. Doğruluğunu teyit etmek lazım tabii.

HP servisi (BDH Bilişim) zaten tamirini yapıyor. Problem olan tarafı HP'nin bu problemi "kronik" olarak değerlendirip kabul etmesi ancak para talep etmesi.