Peki model genel olarak nasıl? Herhangi bir kronik sorunu var mı ısınma gibi?

Kronik sorunu yok, ısınma açısından ise limitlerinden dolayı genel olarak soğuk çalışan bir model aslen. Normalde limitleri yüzünden zayıf olan CPU performansından dolayı pek onermezdim fakat 14. nesil CPU + eski nesle göre değişmiş 300 nit %100 sRGB panel ile geliyor, sonuç olarak gayet iyi.

Markanın gerçekten de kötü olduğu zamanlar vardı ama bu zaman epey eskidendi. Laptopların ilk çıkmaya başladığı zaman, anneme de bir koşu gidip almıştık. Çocuğum tabii o zaman anlamıyorum.

Böyle vitrinde bir ürün vardı ama o zamanın flagship'i. 512 MB RAM, Windows XP kuruluydu. Yıl 2007 falan olduğu için Windows 7 daha çıkmamıştı, Vistanın hali zaten malum ve o makineye de Vista kurmamak gibi akıllıca bir hamle yapmışlardı.

Hatta anlatan kişi bize yandan baktığında görüntüde bir bozulma olmadığının reklamını yapıyordu çok net hatırlıyorum. Neyse çok beğendik aldık.

Hani şu Monster için "Servis ile akraba olursunuz." geyiği yapılıyordu ya? Onu unutun, burada servis ile karı koca oluyordunuz. Bir laptop bir ay içinde 3 defa servise gider mi ya? Korkunçtu.

Sonra baktık bu böyle olmayacak, alet sürekli bozuluyor biraz daha araştırdık. Meğerse o modelin tamamının fabrikasyon hatasından muzdarip olduğunu öğrendik ve tek şikayetçi de biz değildik. Hatta o dönemler batıyordu bir ara bunlar bu problemlerden ötürü. Çünkü çok fazla ürün yelpazesi yoktu, bir seri bozuk çıkınca kalan 8-10 tane seriye bel bağlayamıyordunuz dediğim gibi. En fazla 2-3 ürün yelpazesi vardı.

Burası yada Technopat'te "HP Victus neden alınmaz" başlıklı, fotoğraflar, bilgiler ve deneyimlerle desteklenmiş uzun bir konu vardı ama ya yazan yada adminler uçurmuş.

@XanthiN Technopat'ta açılmıştı ama kopya konuydu o. DA forumda var gene. Yukarıda gene belirttim, gayet alınabilir şu an.
Kronik sorunu yok, ısınma açısından ise limitlerinden dolayı genel olarak soğuk çalışan bir model aslen. Normalde limitleri yüzünden zayıf olan CPU performansından dolayı pek onermezdim fakat 14. nesil CPU + eski nesle göre değişmiş 300 nit %100 sRGB panel ile geliyor, sonuç olarak gayet iyi.