BTM1907

Uzman
Merhaba, sistemim RX 6550M 4 GB, R5 7535HS, 16 GB 4800 MHz DDR5, 512 GB M.2 SSD. Steam PUBG, Ark oynuyorum ve ikisinde de donma takılma oluyor. Ve oynama hevesim kalmıyor. Bunun sebebi nedir?

1-Windows pil ayarı en iyi performansta.
2-sarjdayken sorun devam ediyor.
3-format attım düzelmedi.
4-HP Support asisstanttan tüm driverlari guncelledim düzelmedi.

Merhaba bu modellerde maalesef soğutma berbat ötesi olduğu için işlemci ve ekran kartı cipi ısıdan dolayı kötü performans veriyor termal macun ve fanları temizlet lütfen. Bu arada bilgisayarın altı hep masada olsun üstüne alma hava cıkışları kapanıyor.

Merhaba bu modellerde maalesef soğutma berbat ötesi olduğu için işlemci ve ekran kartı cipi ısıdan dolayı kötü performans veriyor termal macun ve fanları temizlet lütfen. Bu arada bilgisayarın altı hep masada olsun üstüne alma hava cıkışları kapanıyor.

Hocam oyundayken fazla ısınmıyor 72 derece GPU sıcaklığı CPU sıcaklığı 90 karda falan. Laptop masanın üstünde duruyor hocam normal.

Hocam oyundayken fazla ısınmıyor 72 derece GPU sıcaklığı CPU sıcaklığı 90 karda falan. Laptop masanın üstünde duruyor hocam normal.
Ben Victus modellerini heleki 15 ve 16 ciddi ısınma proglemi ve fps sorunu yaşadıkları gördüm bu forumda cok fazla konu var bu dizüstü pc modeliyle alakalı .Hepsi aynı sende sorun tek çözüm temiz bir format ve termal değişim ve fan temizliği gibi duruyor umarım çözülür.Bu arada kesinlikle diz üstü pc in varsa 6 ayda bir termal değişim ve fan temizliğini unutma.

Ben Victus modellerini hele ki 15 ve 16 ciddi ısınma proglemi ve FPS sorunu yaşadıkları gördüm bu forumda cok fazla konu var bu dizüstü PC modeliyle alakalı. Hepsi aynı sende sorun tek çözüm temiz bir format ve termal değişim ve fan temizliği gibi duruyor umarım çözülür. Bu arada kesinlikle diz üstü PC in varsa 6 ayda bir termal değişim ve fan temizliğini unutma.

Hocam daha yeni format attım dün gece ve laptopu kasım 23'ünde aldım 1.5 ay oldu termal degisim yapmaya gerek var mı?