kinglegend52
Çalışkan
3 kere format attım sürücüleri indirdim, ayarları yaptım, yüksek performansa aldım ama hâlâ aynı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bakımsız cihazları soğutucular pek kurtarmıyor. :/Altında soğutucu var ama işlemci sıcaklıklarını test edip atacağım.
Mesela hangi oyunda, kaç FPS beklerken kaç FPS alıyorsunuz?3 kere format attım sürücüleri indirdim, ayarları yaptım, yüksek performansa aldım ama hâlâ aynı.
3 kere format attım sürücüleri indirdim, ayarları yaptım, yüksek performansa aldım ama hâlâ aynı.
Mesela Roblox oynuyorum oynarken 50'ye kadar düşüyor yani yeni nesil bilgisayar olduğu için düşük bana göre. Mesela 200 FPS üstü rahat alması lazım.Mesela hangi oyunda, kaç FPS beklerken kaç FPS alıyorsunuz?
Bakımını yapamıyorum çünkü garantisi var tek yapabildiğim dışından süpürge ile kaba tozları almak.Donanımınızı okudum ancak merak ettiğim 2-3 şey var. En son ne zaman bakım yaptınız? Performans sorunu yaşadığınız programlar/oyunlar neler?
Bakımını yapamıyorum çünkü garantisi var tek yapabildiğim dışından süpürge ile kaba tozları almak.
HP'nin kendi sitesinden sürücü indireceğim ama benimki 25H2 ama 25H2 seçeneği yok.