Bütçe
44.000
HP Victus gaming laptop 15-FB2003NT laptopu 44.000 TL'ye satın aldım. Özellikleri güzeldi, yorumları güzeldi. Bu da ürünün linki:

https://www.hepsiburada.com/hp-vict...dos-a05ngea-p-HBCV00006BXNWO?magaza=Teknoklik

Sizce nasıl? Üniversiteye gideceğim için laptop aldım, başka türlü almazdım.
Almışsın hocam hayırlı olsun ama daha iyi modellee vardı.
İade edin. Bütçeniz maksimum ne kadar?
Artık almış iade etse ne olur etmese ne olur kullansın yetmezse satar zaten.

Artık almış iade etse ne olur etmese ne olur kullansın yetmezse satar zaten.
Daha saçma bir yorum az görmüşümdür. İade edebiliyorken etsin çünkü baştan alınmaması lazımdı.

@dostprime, Asıl önerim bu + 8 GB RAM almanız olurdu.

Ama illa 4060 istiyorum derseniz bunu alabilirsiniz. Hall sensör sorunları var ama onu bilin. Ayrıca sitelerdeki yorumlara o kadar aldanmayın.

Konuda atılan hiçbir cihaz alınmaz, sizinde aldığınız cihazı iade etmenizi tavsiye ederim. Almaya değer bir cihaz değil çünkü.

SSD'yi 500 GB yaparak cihazı 44 bin TL'ye düşürebiliyorsunuz, SSD'nin iyi olmadığını belirtmeliyim (Crucial E100 yapmanızda fayda var). Bütçenizde minimum 5050 bakılmalı, 4050 gibi kartlara bakmayın.

1768147326789.webp

İade edin. Bütçeniz maksimum ne kadar?
Bir başkası olarak yorumunuz için teşekkür ederim fakat hem başkaları hem de konu sahibi için neden iade sebebi olduğunu belirtirseniz daha iyi olmaz mı? Yani sadece Hall sensör sorunu için 4060 ve 2x8'den 4050+1x8'e downgrade değil mi? Ben bu yorumu yazarken atılan GG markasının birçok ürünü ve teknik destekte yüzüstü bırakmaları hakkında da konular mevcut.

Bir başkası olarak yorumunuz için teşekkür ederim fakat hem başkaları hem de konu sahibi için neden iade sebebi olduğunu belirtirseniz daha iyi olmaz mı? Yani sadece Hall sensör sorunu için 4060 ve 2x8'den 4050+1x8'e downgrade değil mi?
"Sadece" dediğiniz sorunla uğraşmak istiyorsanız siz bilirsiniz. En sorunsuz ve F/P laptopu öneriyoruz.

Bir başkası olarak yorumunuz için teşekkür ederim fakat hem başkaları hem de konu sahibi için neden iade sebebi olduğunu belirtirseniz daha iyi olmaz mı? Yani sadece Hall sensör sorunu için 4060 ve 2x8'den 4050+1x8'e downgrade değil mi? Ben bu yorumu yazarken atılan GG markasının birçok ürünü ve teknik destekte yüzüstü bırakmaları hakkında da konular mevcut.
Bende bu mesajı üstüme alındım varsayıyorum. Öncelikle Victus 15 cihazda hall sensör problemi yok, Victus 15 modellerin anakart üreticiside anakart şematik yapısıda farklı (anakartları Quanta üretimi, Excalibur G870 kasalara benzer bir anakart kullanılıyor, Victus 16 S0 & R0 ise Compal üretimi).

Cihazın paneli kötü, yaklaşık %62.5 sRGB (daha kötü verdiği testlerde var) renk gamutuna sahip. 200W adaptör ile gelmesine rağmen Crossload (GPU + CPU total güç) 100-105W'ı geçmiyor. Cihazda MUX Switch, Advanced Optimus ve G-Sync gibi özelliklerden 1 tanesi bile yok. Yukarıda attığım Slayer X5T gibi cihazlar daha mantıklı kalıyor bu bütçede.

Victus alacağıma GG alırdım şahsen.