Bütçe
44.000
"Sadece" dediğiniz sorunla uğraşmak istiyorsanız siz bilirsiniz. En sorunsuz ve F/P laptopu öneriyoruz.
Victus 16'yı 1 yıldan fazla süredir kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım. Alırken de hall sensörü sorununu bilmiyordum. 1x8+4050 yerine 2x8+4060'ı tercih ederdim. GG öneren arkadaşın verdiği şematik ve panel bilgileri takdire şayan mesela...

Victus 16'yı 1 yıldan fazla süredir kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım.
Sizin için demiyorum alınmayın ama yıllardır kendi kullandığı üründe sorun yaşamadı diye laf söyletmeyenlere laf anlatmaya çalışmaktan yoruldum. O yüzden pek yazasım yok. İyi günler.

Bir başkası olarak yorumunuz için teşekkür ederim fakat hem başkaları hem de konu sahibi için neden iade sebebi olduğunu belirtirseniz daha iyi olmaz mı? Yani sadece hall sensör sorunu için 4060 ve 2x8'den 4050+1x8'e downgrade değil mi? Ben bu yorumu yazarken atılan gg markasının birçok ürünü ve teknik destekte yüzüstü bırakmaları hakkında da konular mevcut.

Teknik destek anlamında yüz üstü bırakıldıklarını söyleyenlere bakmayın ona kalırsa ASUS, Lenovo, HP, Acer servisleriyle ilgili de sayfalarca şikayet mevcut kıyaslama yaptığımız zaman gg yine onların yanında hafif kalır sorun marka ile ilgili değil Türkiye'de hizmet veren yetki belgesine sahip kişiler ile ilgili bu servislerde çalışan kişiler bizzat marka bünyesinde değil bu yüzden eleştirilebilir tek şey gittiğiniz yetkili servis olacaktır.
Özetle aldığınız ürün sıkıntısız olduktan sonra özellikleri iyi olduktan sonra servisin pek önemi yok bizim ülkemizde firma denetimi çok üst seviyede değil bakıma bile gönderseniz sizin yapacağınızdan daha kötü bir bakım yapacaklardır şikayet ettiğinizde de pek bir şey değişmiyor aynı şekilde herkes işine devam ediyor bu açıdan baktığımızda GameGaraj'ın servisi hakkında bilgi sahibi olup olmamak ya da servis hizmetinin beğenilmemesi benim gözümde pek de önemli değil ben doğru hizmeti alamadıktan sonra servis personelinin tavrının iyi olması pek de bir şey ifade etmiyor.

Sizin için demiyorum alınmayın ama yıllardır kendi kullandığı üründe sorun yaşamadı diye laf söyletmeyenlere laf anlatmaya çalışmaktan yoruldum. O yüzden pek yazasım yok. İyi günler.
Dostum bunda yorulacak bir şey yok, her markanın her modelinde bu sorun zaten var. Senin attığın laptop'ta da illa bir kronik veya kötü özellik vardır. Teknoloji işi böyle ilerliyor.

Asıl önerim bu + 8 GB RAM almanız olurdu.
44.000 TL bütçede 4050 GPU'lu laptop almak mantıklı değil, ayrıca A15 fazlasıyla ısınan bir model. Konu sahibinin bütçe arttırıp bunu alması daha mantıklı.
Çok daha iyi kasa, daha iyi GPU ve çok daha iyi işlemciyle geliyor bu model. Soğutması rakipsiz bu bütçede.

En sorunsuz laptop GameGaraj mı? @CliqueDOS anlatsın size.

Başım oldukça ağrıdı GameGaraj'dan :D. Sektöre ilk girdikleri andaki profesyonellikten oldukça uzaklar. Yetkili servis tam olarak ne yaptığı konusunda bilgi sahibi değil.
Cihaz kötü mü? Yok hayır değil ama yazılım olarak zayıf ve sorunlu. Başka markalara yönelmenizi öneririm. Sorunlarına çözüm rehberi oluşturmak için tek tek sorunları araştırıyorum.

Şunu da belirteyim: Kasanın bariz şekilde 5060 üstü için uygun olmadığını düşünüyorum. O donanımın hakkı ya daha yanlardan da hava tahliyesi sağlayan bir dizayn ya da kasa içinde daha iyi hava sirkülasyonu sağlayacak kadar geniş alan, 17.3 veya 18" kasa dizaynı.

GameGaraj ve Victus laptoplar var elimde. Kalite olarak GameGaraj kat kat kat çok daha üstün. Tasarım, ekran, ses her manada GameGaraj çok daha iyi.