xoosdokex

Başarılı
HP Victus 15-FA0009NT laptopu 2023’ün Eylül ayında satın almıştım. Son birkaç aydır anlık kapanma sorunu yaşıyordum. Bugün canıma tak etti çünkü aşağıdaki gibi bir batarya hatası (HP Battery Alert) aldım. Ayrıca laptopu açar açmaz ısınmaya başlıyor. Aldığımdan beri laptopu hiç garantiye göndermedim. Garantinin bitmesine yaklaşık 40-50 gün kaldı. Büyük ihtimalle batarya değişimi yapılacak. Batarya değişimi garanti kapsamına girer mi? İnternette biraz araştırdım, garanti kapsamında olduğunu gördüm. Bu şekilde sorun yaşayan var mı? Yorumlarda belirtirseniz sevinirim. Bir de garantiden dönmesi kaç gün sürer? İşim gereği laptopa ihtiyaç duyuyorum.

Ekran görüntüsü 2025-08-04 184055.webp

Başlığa yanlış yazmışım, 16 değil 15 olması gerek. Mod arkadaşlar düzeltebilir mi? Doğrusu HP Victus 15-FA0009NT.

Son düzenleme:
Bataryanda sorun var, garanti devam ettiği için servise gönderip batarya değişimi yapılmalı. Servisten bu durum ile ilgili bilgi alabilir ve ücretsiz kargo anlaşmaları var mı diye sorabilirsin. Tamir en fazla 20 iş günü içinde yapılmalı diye biliyorum.