Laptoplardan pek anlamadığım için soruyorum uyku modu demek cihazın ekranı kapattığımızda güç tuşunun yanıp sönmesi değil mi?
Evet. Cihazınız aslında tam kapanmış değildir. Tabii az güç tüketir. Cihazı tekrar açtığınız zaman hiçbir program kapanmamış şekilde devam eder. (Ancak internet bağlantısı uyku modunda iken çalışmaz.)

Evet. Cihazınız aslında tam kapanmış değildir. Tabii az güç tüketir. Cihazı tekrar açtığınız zaman hiçbir program kapanmamış şekilde devam eder. (Ancak internet bağlantısı uyku modunda iken çalışmaz.)
Size çok teşekkür ederim hocam hem garanti sürecinde hem daha sonraki süreçte çok yardımcı oldunuz. Siz olmasanız muhtemelen yine söker yollarlardı. :D

S0 ve R0 serilerinde sensör ayrı olarak duruyor. S1 ve R1 serilerinde ise sensor anakarta entegre edilmiş durumda. Arıza, garanti bittikten sonra baş gösterirse özellikle S1 ve R1 kullanıcılarının canı biraz yanacak gibi.

Evet. Anakart değişimi yapıyorlar. Ancak bazen anakart değişimi yapıldığı söylenerek sadece çip değiştiriliyor. Şansız iseniz sökmeye devam ediyorlar.

Bana ulaşanların verdiği bilgiler bu.

Umarım bu sorunu bir daha yaşamazsınız. Ben HP cihazları satıp kurtulacağım. Geçmiş olsun.

Merhaba S0 ile başlayan modeli kullanıyorum ve bu sorun baş göstermeye başladı. HP baştan savma bir açıklama ile sorunun kronik olduğunu kabul etti ama bu entegre olmayan sensörler aynı modeli ile mi yoksa düzeltilmiş ısıya dayanıklı haliyle mi değiştiriliyor bununla ilgili bir geri dönüş vb aldınız mı?

Merhaba S0 ile başlayan modeli kullanıyorum ve bu sorun baş göstermeye başladı. HP baştan savma bir açıklama ile sorunun kronik olduğunu kabul etti ama bu entegre olmayan sensörler aynı modeli ile mi yoksa düzeltilmiş ısıya dayanıklı haliyle mi değiştiriliyor bununla ilgili bir geri dönüş vb aldınız mı?
S0 modelinde entegre değil ayrı olarak duruyor. Öğrendiğim kadarıyla servis artık sensörleri değiştiriyor. Ancak yoğunluk olduğu için cihazınızı servise verirseniz biraz geç teslim alabilirsiniz.

S0 modelinde entegre değil ayrı olarak duruyor. Öğrendiğim kadarıyla servis artık sensörleri değiştiriyor. Ancak yoğunluk olduğu için cihazınızı servise verirseniz biraz geç teslim alabilirsiniz.
S0 olduğu için şanslıyım demek isterdim ama ne kadar şans denilir bilinmez. Sensör gene arıza yaparsa diye garanti paketi almam lazım sanırım. THH gibi şeyler de zaman kaybı gibi günümüz ülkesinde maalesef. Teşekkür ederim.

Kusura bakmayın hocam rahatsız ediyorum tekrardan. AMD işlemcisi kullanıyorum normalde 54W Max güçte çalışan bir işlemci. Şayet bdh teknik servise bir gram güvenmediğimi belirtmek isterim. Kendileri daha bilgilendirme metninde Türkçeyi doğru kullanamıyorlar. Yorumları da cabası. Yani demek istediğim sensörü hiç bu insanarlarla muhatap olmadan söksem iyi olur mu? İşlemci 45W kitlenirse kilitlensin önemli değil sonuçta Max 54W alıyor.

Son düzenleme:
Kusura bakmayın hocam rahatsız ediyorum tekrardan. AMD işlemcisi kullanıyorum normalde 54W Max güçte çalışan bir işlemci. Şayet bdh teknik servise bir gram güvenmediğimi belirtmek isterim. Kendileri daha bilgilendirme metninde Türkçeyi doğru kullanamıyorlar. Yorumları da cabası. Yani demek istediğim sensörü hiç bu insanarlarla muhatap olmadan söksem iyi olur mu? İşlemci 45W kitlenirse kilitlensin önemli değil sonuçta Max 54W alıyor.
Eğer ısınma sorunu ortaya çıkmıyorsa olabilir. Bazı cihazlarda sensor söküldüğü zaman gereksiz bir ısınma problemi çıkıyor. Ben bu konuda şanssızım. Ama belki siz şanslısınızdır.

Eğer ısınma sorunu ortaya çıkmıyorsa olabilir. Bazı cihazlarda sensor söküldüğü zaman gereksiz bir ısınma problemi çıkıyor. Ben bu konuda şanssızım. Ama belki siz şanslısınızdır.
Onu da gerçekten anlamadım. Kimisi anakarttaki termal macun dandiğiyle değiştirildi diye yaşandığını falan söylemiş.

Merhaba, benim de HP Victus 16 S0023NT laptopum var. Alalı neredeyse 2 yıl olacak, garantisi henüz bitmedi. Aynı sorun nedeniyle servise verdim ve şu an "onarımda" olarak görünüyor.

Merak ettiğim bir şey var: Eğer anakartı değiştirirlerse, aynı anakartla mı değiştiriyorlar yoksa yenilenmiş başka bir anakartla mı? Sanırım Hall sensörü anakartla birleşikmiş ve sorun da bu yüzden oluyormuş. Farklı, yenilenmiş bir anakartla mı değiştiriyorlar?