Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Numlock'u kitlemiş olabilir misiniz? Numlock'un aktif olduğundan eminseniz;Merhaba arkadaşlar, laptopu 2 gündür kullanıyorum, gayet iyi, memnunum ama aygıt yöneticisinde ünlem vs. olmamasına rağmen sayı tuşları çalışmıyor.
- i5-14500HX
- RTX 4060 8 GB
- 32GB RAM
- 1TB SSD
Windows + I
Erişim Kolaylığı
Erişim Kolaylığı Merkezi
Fare
dizinini takip edin ve "Farenizi tuş takımıyla kontrol edin" seçeneğinin altındaki "Fare tuşları" özelliğini devre dışı bırakın.
Numlock'u kitlemiş olabilir misiniz? Numlock'un aktif olduğundan eminseniz;Merhaba arkadaşlar, laptopu 2 gündür kullanıyorum, gayet iyi, memnunum ama aygıt yöneticisinde ünlem vs. olmamasına rağmen sayı tuşları çalışmıyor.
- i5-14500HX
- RTX 4060 8 GB
- 32GB RAM
- 1TB SSD
Windows + I
Erişim Kolaylığı
Erişim Kolaylığı Merkezi
Fare
dizinini takip edin ve "Farenizi tuş takımıyla kontrol edin" seçeneğinin altındaki "Fare tuşları" özelliğini devre dışı bırakın.
Son düzenleme:
Monitör kodunuzu yazarsanız %100 sRGB mi yoksa %45 NTSC mi kontrol edebiliriz, ama bunun için farklı bir konu açın öncelikle.Hocam ekran nasıl? Aynısı bende var ekran renkleri çok soluk geldi iade edeceğim sanırım.
Monitör kodunuzu yazarsanız %100 sRGB mi yoksa %45 NTSC mi kontrol edebiliriz ama bunun için farklı bir konu açın öncelikle.
Hocam %100 sRGB bc ile başlıyor (tam hatırlamıyorum) sanırım %45 NTSC olanların kodu CM ile başlıyor fakat bu bence ölçü değl renkler çok soluk benim ekranda da
Laptopun tam modelini yazar mısınız? Bi' kontrol edebilirim.Hocam %100 sRGB bc ile başlıyor (tam hatırlamıyorum) sanırım %45 NTSC olanların kodu CM ile başlıyor fakat bu bence ölçü değl renkler çok soluk benim ekranda da
Laptopun tam modelini yazar mısınız? Bi' kontrol edebilirim.
R1049NT bende araştırdım, fakat önemli olan ne gördüğün zaten 10 yıllık TN panel monitörle bile kıyasladığımda renkler oldukça soluk duruyor.
Şansınıza ne gelirse muhabbetini duymuşsunuzdur, %45 NTSC denk gelmiş olabilir. Eğer öyle ise iade alıyorlar. Bunun dışında Intel grafik merkezinden renk ayarlarınızı kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Bir nebze de olsa düzelir.R1049NT bende araştırdım, fakat önemli olan ne gördüğün zaten 10 yıllık TN panel monitörle bile kıyasladığımda renkler oldukça soluk duruyor.
Şansınıza ne gelirse muhabbetini duymuşsunuzdur, %45 NTSC denk gelmiş olabilir. Eğer öyle ise iade alıyorlar. Bunun dışında Intel grafik merkezinden renk ayarlarınızı kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Bir nebze de olsa düzelir.
Çok saçma bir şey aslında fiyatına göre çok iyi bir model, 32 GB DDR5 RAM, 14500HX işlemci, 1TB SSD ekran dışında şarj çok az gidiyor fakat o benim için sorun değil. HP 2024 yılında böyle bir şey yapmamalıydı bence ,parlak ekranları çok basit bir işlemle yansıma sorununu hallediyorlar.
Evet, fiyat olarak gerçekten uygun oluyorlar, bu iyi. Ama HP, imajına bir çizik attırdı, insanlar artık kuşku ile yaklaşıyor bence.Çok saçma bir şey aslında fiyatına göre çok iyi bir model, 32 GB DDR5 RAM, 14500HX işlemci, 1TB SSD ekran dışında şarj çok az gidiyor fakat o benim için sorun değil. HP 2024 yılında böyle bir şey yapmamalıydı bence ,parlak ekranları çok basit bir işlemle yansıma sorununu hallediyorlar.
Yeni konular
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-