Gerçekten böyleyse HP Victus'a 24 GB RAM alayım. 16 yetmiyor.Yanlış biliyorsun maalesef. Çoğu marka SSD ve RAM upgrade amaçlı cihazı sökmene izin veriyor.
Detaylar
Kim cevapladı?TinerciYasin
Başarılı
İçini açmak ile garanti bozulmaz hocam, cihaza zarar vermeniz doğrultusunda garanti iptal olur çoğu cihazda.Gerçekten böyleyse HP Victus'a 24 GB RAM alayım. 16 yetmiyor.
Zamanında yanlış öğretilmiş bize. Artık laptopa 24 GB RAM alabilirim.İçini açmak ile garanti bozulmaz hocam, cihaza zarar vermeniz doğrultusunda garanti iptal olur çoğu cihazda.
TinerciYasin
Başarılı
Dediğim gibi '' içini açıp zarar vermediğiniz'' sürece dilediğinizi yapma imkanı sunar çoğu marka.Zamanında yanlış öğretilmiş bize. Artık laptopa 24 GB RAM alabilirim.
- Makaleler
- 14
Ben garantili iki cihazımı söküp 32 + 16 RAM taktım bile. Bütçem müsade edince 32 + 32 yapacağım. Sorunlu Victus'u da arızalı cihazı satmayı ahlaken ve vicdanen istemediğim için satmayıp kullanma durumundayım. Garantisi dolmadan garaniye vereceğim. Üstelik SSD ve RAM'ler kendi üzerinde gelen parçalar değil. Bu konuda rahat olabilirsin ama emin olmak için mutlaka işlemden önce ne olur ne olmaz markanın müşteri hizmetleri ile iletişime geç.Gerçekten böyleyse HP Victus'a 24 GB RAM alayım. 16 yetmiyor.
Zamanında yanlış öğretilmiş değil de zamanında öyleydi desek daha doğru. Çünkü bir aralar gerçekten öyle kural vardı.Zamanında yanlış öğretilmiş bize. Artık laptopa 24 GB RAM alabilirim.
SSD'de problem yok ama RAM dediğim gibi az. Ne olur ne olmaz diye müşteri hizmetlerini arayacam. Sonra 24 ya da 32 GB RAM alırım.Ben garantili iki cihazımı söküp 32 + 16 RAM taktım bile. Bütçem müsade edince 32 + 32 yapacağım. Sorunlu Victus'u da arızalı cihazı satmayı ahlaken ve vicdanen istemediğim için satmayıp kullanma durumundayım. Garantisi dolmadan garaniye vereceğim. Üstelik SSD ve RAM'ler kendi üzerinde gelen parçalar değil. Bu konuda rahat olabilirsin ama emin olmak için mutlaka işlemden önce ne olur ne olmaz markanın müşteri hizmetleri ile iletişime geç.
Şu anlık bozulmuyor.Selam öncelikle,
Ben bu laptopu şubat ayında aldım. Ancak hem bakımlarını yapmak hem de faz değişenli termal ped uygulamak istiyorum, garantisi bozulur mu? Ne olur bilen birileri yardımcı olabilir mi? Gerekirse resmi kaynak vs. varsa çok daha iyi olur, teşekkürler.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-