Neden öyle bir şey yapıp boş konusayım ki araştır eğer macun dandikse veya macunu iyi surmezse arasındaki boşluk kapanmaz.
Sen emir diliyle konuştuğun için olabilir mi ? Herkesin düşüncesi aynı olacak diye bir şey yok. AMD işlemcili laptop alıp bu kadar sıcaklık konusunda denk gelmiyorum zaten AMD düşük wat ile İntel kadar performans yakalamaya çalışan bir marka laptop tarafında. İntel eskisi kadar iyi değil bence.

CPU kullanımı %25'i geçmiyor ona rağmen 95 derece bazen. CS2'de normal mi?
Kullanımdan ziyade çektiği w değerine ve çalıştığı ghz değerine göre yorumlamak daha iyi olur hocam.

1.5 yıl macun yenilemesi vs. yapılmadıysa cihaza normal olabilir o değerler.

Sen emir diliyle konuştuğun için olabilir mi? Herkesin düşüncesi aynı olacak diye bir şey yok. AMD işlemcili laptop alıp bu kadar sıcaklık konusunda denk gelmiyorum zaten AMD düşük wat ile Intel kadar performans yakalamaya çalışan bir marka laptop tarafında. Intel eskisi kadar iyi değil bence.

Kullanımdan ziyade çektiği W değerine ve çalıştığı GHz değerine göre yorumlamak daha iyi olur hocam.

1.5 yıl macun yenilemesi vs. yapılmadıysa cihaza normal olabilir o değerler.

Şimdi format atmayı deniyorum. Aslında özellikle belirtmiştim servise gönderdiğimde ama yapmamışlar veya kalitesiz sürmüşler onu da tam bilmiyorum tekrar göndereceğim aynı şey olursa kendim halledeceğim.

Şimdi format atmayı deniyorum. Aslında özellikle belirtmiştim servise gönderdiğimde ama yapmamışlar veya kalitesiz sürmüşler onu da tam bilmiyorum tekrar göndereceğim aynı şey olursa kendim halledeceğim.
Formatla alakası yok hocam durumun, boşu boşuna uğraşmayın.

Termal pedi kendiniz soğutmayı söküp süreceksiniz, garanti muhtemelen gider. Bekleyebilirsiniz garantinin bitmeisni, ya da güvendiğiniz birisine de yaptırabilirsiniz tabi garantiyi göze almanız gerekir.