HP Victus 16 laptopta Windows 10'da sürücü nasıl kurulur?

muhammedemreyesilyurt

Çalışkan
Arkadaşlar selam. HP Victus 16 bilgisayarım var. Bilgisayarıma ilk aldığımda Windows 10 kurmuştum fakat bilgisayar desteklemiyormuş. Bu yüzden Windows 11 kullanmak zorunda kaldım. Counter-Strike gibi oyunlarda Windows 11 tam optimize çalışmıyor ve gereksiz bir işletim sistemi olduğunu düşünüyorum. Windows 10 tekrardan kursam ses driverları gibi driverları nasıl kurabilirim?

Bunlarda maalesef dediğiniz gibi sıkıntılar var. Normalde 10 ile de olması lazım ama tahminim farklı sebeplerden 11 istiyor.
Sürücüler W10 desteklemiyor diyorlardı ama çözümü olduğunu söylenler de vardı. Eğer varsa çözümünü bulup W10 geçmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Windows 11 sürücüleri, Windows 10'da çalışıyor, yapmanız gereken HP'nin driver yükleme sitesini girip kendi modelinizi bulun, işletim sistemi kısmında düz sadece Windows 11 yazanı seçin, indirip kurun, bendeki Victus 15 laptopta şu an 10 kullanıyorum. Geçici süreliğine bende böyle çalışıyor.

Hocam Windows 11 sürücüleri, Windows 10'da çalışıyor, yapmanız gereken HP'nin driver yükleme sitesini girip kendi modelinizi bulun, işletim sistemi kısmında düz sadece Windows 11 yazanı seçin, indirip kurun, bendeki Victus 15 laptopta şu an 10 kullanıyorum. Geçici süreliğine bende böyle çalışıyor.

Sesler hiç açılmıyor. Ses driveri hiç yüklenmiyor. Nasıl yaptığını anlatır mısın? Ben mi yanlış yaptım acaba?

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt