Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Ocak 2024
- Makaleler
- 20
Cihaz ısınıyor ki soğutmak için fan hızı artıyor. Omen Gaming HUB üzerinden manuel fan ayarı yapmayı deneyebilirsiniz, örneğin ben CPU 50 derece olduğunda fan hızını %45'ten başlatıp 70 derece olduğunda fan hızını %100'e olacak şekilde ayarlamıştım.
Tabii aynısını yapmak zorunda değilsiniz, bu haliyle de fanların hızı yüksek çalıştığından sesi de yüksek oluyor, fikir edinmeniz için paylaştım.
Tabii aynısını yapmak zorunda değilsiniz, bu haliyle de fanların hızı yüksek çalıştığından sesi de yüksek oluyor, fikir edinmeniz için paylaştım.
yusufumm07
Üstün
İntel ise ses yaoar. Oyunda mı artıyor normal kullanımda mı ?
OmenHub fan otomatiğini ayarlamana izin veriyorsa çok güzel bir uygulama bu. Bazı laptoplarda vermiyor ama boşta 50 dereceyi geçen cihazda fanlar çalışmazsa zaten sorun olabilir. Eşiği yükseltebilirsiniz 50 55 olacak şekilde.
Mege
Çalışkan
İşlemcim Ryzen 7 8845HS Windows 10 da fan çalışmıyordu oyun sırasında ama Windows 11 de çalışıyor.Intel ise ses yaoar. Oyunda mı artıyor normal kullanımda mı?
Eyvallah bir deneyeyim.Cihaz ısınıyor ki soğutmak için fan hızı artıyor. Omen Gaming Hub üzerinden manuel fan ayarı yapmayı deneyebilirsiniz, örneğin ben CPU 50 derece olduğunda fan hızını %45'ten başlatıp 70 derece olduğunda fan hızını %100'e olacak şekilde ayarlamıştım.
Eki Görüntüle 145612
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-