HP Victus 16 laptopun garantisi alınmadan önce başlamış

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkinbera
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 172

berkinbera

Çalışkan
Arkadaşlar, dün Vatan Bilgisayar'dan HP Victus 16 aldım. Ürünün garantisini kendi sitesinden sorguladığım zaman ocakta başladığını yazmış, içimde bir şüphe oluştuğundan dolayı ben de HardDiskSentinel indirdim ve hard disk bilgilerime baktım. Daha ben kullanalı 2 saat bile olmamışken laptopun toplam 19 saat kullanılmış olduğunu gördüm. Sizce ne yapmalıyım?

Lenovo için söyleyeyim, Lenovo'da garanti önceden başlıyor lakin bunu Lenovo destekten düzeltebiliyoruz bu Lenovo'da doğal bir durumken HP de nasıl bilmiyorum bir bakabilirsin.

SSD'yi ve cihazı test etmiş olabilirler bu da süre yazmıştır. Teşhir ürünü falan değilse sorun olmaz diye düşünüyorum. Yine de aldığın yer ve HP ile bir konuş.

Mail falan atıp uzattırabiliyorsun ben yapmıştım nasıl yaptım çok hatırlamıyorum ama HP destek ile iletişime geç.

Hocam benim sorunum garantiden ziyade ürünün iade ürün olup olmadığı. Normalde HD Sentinel'de sıfır ürünün kullanım süresi yaklaşık 5 saat çıkarken benimki yaklaşık 15 saat kullanıldığını gösteriyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Deneme için kullandıkları olabiliyor ama 15 saat bana da fazla geldi. Müşteri hizmetleriyle görüşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…