Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Oradaki tarih cihazın üretim tarihidir. En erken başlama tarihidir yani. Garanti süreniz fatura tarihinden itibaren başlar. İsterseniz Lenovo'yu arayıp düzeltebilmeniz gerekli. Düzeltemezseniz de sorun değil, servis buraya bakmaz zaten.
Oradaki tarih cihazın üretim tarihidir. En erken başlama tarihidir yani. Garanti süreniz fatura tarihinden itibaren başlar. İsterseniz Lenovo'yu arayıp düzeltebilmeniz gerekli. Düzeltemezseniz de sorun değil, servis buraya bakmaz zaten.
- Makaleler
- 8
Bu siteden bir bilet göndererek düzelttirebilirsiniz:
- Makaleler
- 8
Siteye kaydolup ürününüzü kaydettikten sonra oluşturabilirsiniz diye düşünüyorum.@sirius hocam başka bir problem oldu laptop ile ilgili, bu siteyi kullanarak serviste onarım için talep oluşturabiliyor muyuz?
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
https://support.lenovo.com/us/tr/servicerequest bu URL'den olur mu?Siteye kaydolup ürününüzü kaydettikten sonra oluşturabilirsiniz diye düşünüyorum.
- Makaleler
- 8
Olur hocam. Siteye kayıt olun/giriş yapın. Böylece takip edebilirsiniz ürününüzü.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-