Fujiyama

Üyecik
Daha elime ulaşalı 6 gün olan Lenovo Legion Pro 5 cihazımın ekranında sadece siyahta belli olan bir hata var. Yetkili servisi aradığımda 1 tane piksel sorununun kusur kabul edilmediğini onarım ya da değişim olamayacağını söyledi. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha elime ulaşalı 6 gün olan Lenovo Legion Pro 5 cihazımın ekranında sadece siyahta belli olan bir hata var. Yetkili servisi aradığımda 1 tane piksel sorununun kusur kabul edilmediğini onarım ya da değişim olamayacağını söyledi. Ne yapabilirim?

Direkt sıfırla cayma hakkımı kullanıyorum diye iade et, sadece cayma hakkımı kullanıyorum de başka bir şey söyleme.

İade ederken ölü piksel yüzünden iade ettiğini söyleme sadece memnun kalmadım de. Eğer ölü pikseli belirtirsen cihazı servise yollamak isteyebilirler ve cihaz geri geldiğinde 14 günlük cayma hakkın bitmiş olabilir ya da firma, servis sorun olmadığını belirtti diyerek iadeyi kabul etmeyebilir. Sonra tüketici heyetiyle uğraşman falan gerekir. En iyisi memnun kalmadım tarzında bir sebep sunman olur

Hatta ilk olarak “memnun kalmadım” bile deme. Sadece 14 günlük cayma hakkımı kullanarak iade etmek istiyorum de. Eğer sebebini sorarlarsa “memnun kalmadım” tarzı bir cevap söyle