Alınır ama 13. ve 14. nesil işlemcilerde krnoik sorunlar olduğunu duymuştum. Ben yerinizde olsam aynı seviyede AMD Ryzen 7 bakardım. Alabiliyorsanız Asus Tuf serisi veya Acer Nitro serisi de alınabilir.
Lenovo LOQ 15ARP9 83JC00CUTR R7-7435HS 12 GB 1TB SSD 8 GB RTX4070 15.6" Free Dos FHD Dizüstü Bilgisayar en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Lenovo LOQ 15ARP9 83JC00CUTR R7-7435HS 12 GB 1TB SSD 8 GB RTX4070 15.6" Free Dos FHD Dizüstü Bilgisayar en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Alınır ama 13. ve 14. nesil işlemcilerde krnoik sorunlar olduğunu duymuştum. Ben yerinizde olsam aynı seviyede AMD Ryzen 7 bakardım. Alabiliyorsanız Asus Tuf serisi veya Acer Nitro serisi de alınabilir.
HP® Store Online Alışveriş sitesinden hemen HP Victus Laptop 16- S0046NT AMD Ryzen 7 - 784OHS 32GB RAM 1TB SSD 8GB GeForce RTX 4060 16.1 inç FHD FreeDOS Siyah 892P4EA sipariş verin kazançlı çıkın! HP güvencesi ile tüm Türkiye'ye kargo
www.hpstore.com.tr
Hem ekranı daha çok memnun eder hem de pil ömrüne daha iyi katkı sağlar.
Nitro 5'in ve Nitro 16'nın soğutmasıyla performansları iyidir. Nitro 5'i yükseltiyle (tüm oyuncu bilgisayarlarını) ve garanti bittikten sonra termal macun yenilemesiyle kullanmak daha iyi olur. Sıcaklık bakımından daha geride performans sergiliyor çünkü. Yine de rahatsız edecek kadar sıcaklığı yaşatmaz.
Nitro 16 için de bir süre sonra yüksek sıcaklık sorunu yaşayanlar var, sıvı metal macun kullanılıyor; bu macun da bir süre sonra akma yapabiliyor bazı ürünlerde ve sıcaklık fark ediyor. Bu durum için servis çözüm oluşturur tabii ki. Bunun dışında yine macun yenilemesi sorunu çözecektir. Nitro serileri ürüne göre daha özen gerektiriyor kısacası.