Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütçe
40.000 TL
Bu modellerde yaşayan kimseye denk gelmesek de emin olamıyoruz. Techolay bu konuyu gündeme taşımasına rağmen HP sessizliğini korudu. S1 modellerinde de olmaması lazım deniyordu. Ama ben S1'de yaşadım. Şimdi sana ne desek yalan olur...

Bu modellerde yaşayan kimseye denk gelmesek de emin olamıyoruz. Techolay bu konuyu gündeme taşımasına rağmen HP sessizliğini korudu. S1 modellerinde de olmaması lazım deniyordu. Ama ben S1'de yaşadım. Şimdi sana ne desem yalan olur...
Bu bütçede AMD işlemcili Lenovo LOQ var ama pil ömrü düşük onunda.

Düşünsene kocaman bir markasın, yaptığın ürün milyonlarca satıyor ama 1 tane sensör yüzünden insanlar annene hoş olamaan laflar söylüyor.

Aynı laptopu @mr.esat Hocamda kullanıyor 1.5 yıl oldu sanırım. Bir kere şikayet ettiğini görmedim. Sizin cihaz fabrikasyon hatalı muhtemelen.
Şikayetim yok, automodda 80 dereceyi beğenmiyorum sadece :gülümse:

Yoksa yarı yolda bıramadı bir kez bile, piyasa çok kronik arızalı ürün dolu. Bir daha alacak olsam ya arızasız Victus denk getirmeye çalışırdım ya da aynısından alırdım sanırım. Tâbi, pil süresinden bağımsız. Belki Nitro'nun da kronik sorunu vardır ama kim bilir.

Aynı laptopu @mr.esat Hocamda kullanıyor 1.5 yıl oldu sanırım. Bir kere şikayet ettiğini görmedim. Sizin cihaz fabrikasyon hatalı muhtemelen.
Ben internette araştırdığımda maalesef birkaç mağdur ile karşılaştım. Zaten Intel işlemciler masaüstü bilgisayarlarda başarılı olsa da laptoplarda ısı konusunda çok başarısızlar.

Şikayetim yok, automodda 80 dereceyi beğenmiyorum sadece :gülümse:

Yoksa yarı yolda bıramadı bir kez bile, piyasa çok kronik arızalı ürün dolu. Bir daha alacak olsam ya arızasız Victus denk getirmeye çalışırdım ya da aynısından alırdım sanırım. Tâbi, pil süresinden bağımsız. Belki Nitro'nun da kronik sorunu vardır ama kim bilir.
Victus bu sorun olmadığında ekran renkleri dışında harika cihazlar. 🙂 Bu sorun dışında çok memnunum. Garanti süresinin bitmesine yakın zamanda da bir şekilde zaman ayırıp arızalı ürünü HP servise vereceğim.

Ama ben Intel işlemcili Acer Nitro tavsiye etmenizden de yana değilim. Acer Nitro 16 cihazlar var. AMD işlemcili. Onlar harika çalışıyor mesela.

HP Victus r1032nt kullanıyorum 2024 ten beri tek beğenmediğ
m yanı yazın bilgisayarın boşta 67-70 derecede çalışması (Otomatik fan modunda.) Garantisi devam ediyor haziranın sonuna doğru bakıma göndericeğim. Garanti servisi ile konuştuğumda fabrika çıkışı termal macun sıkmayı bile unuttuğunu söyledi. Böyle bir markanın termal macun sıkmayı unutması bile çok saçma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.