HP Victus 16 R1 modellerinde hall sensör sorunu var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütçe
40.000 TL
Ben internette araştırdığımda maalesef birkaç mağdur ile karşılaştım. Zaten Intel işlemciler masaüstü bilgisayarlarda başarılı olsa da laptoplarda ısı konusunda çok başarısızlar.

Victus bu sorun olmadığında ekran renkleri dışında harika cihazlar. 🙂 Bu sorun dışında çok memnunum. Garanti süresinin bitmesine yakın zamanda da bir şekilde zaman ayırıp arızalı ürünü HP servise vereceğim.

Ama ben Intel işlemcili Acer Nitro tavsiye etmenizden de yana değilim. Acer Nitro 16 cihazlar var. AMD işlemcili. Onlar harika çalışıyor mesela.
Ekran kalitesi benim için çok önemli değil. Asıl önemli olan bana göre pil ömrü (5-6 saat görse yeter en minimum ayarlarda) ve oyun performansı.

Ekran kalitesi benim için çok önemli değil. Asıl önemli olan bana göre pil ömrü (5-6 saat görse yeter en minimum ayarlarda) ve oyun performansı.
AMD işlemcili cihazları ilk aldığımda pil ömrü 4-5 saat gidiyordu. Ama maalesef Intel Core i7 12700H, sıfır durumda iken bile 1 saat falan dayanmıştı.

Intel Core i7-12700H. Benim Nitro ile aynı işlemciye sahip arkadaşımın cihazını soruyorsun. Onda da 4060 vardı.

AMD işlemcili cihazları ilk aldığımda pil ömrü 4-5 saat gidiyordu. Ama maalesef Intel Core i7 12700H, sıfır durumda iken bile 1 saat falan dayanmıştı.

Intel Core i7-12700H. Benim Nitro ile aynı işlemciye sahip arkadaşımın cihazını soruyorsun. Onda da 4060 vardı.
Hocam AMD işlemcili Acer Nitro 5 olmayan bir laptop önerir misiniz? Nitro 16 serisine baktım ama bilemedim. Sıvı soğutma falan var ya uğraştırır diye düşündüm. Çok anlamam öyle. Nitro 5'i ise gürültülü fan sesinden dolayı almak istemiyorum. Cihazı 4-5 sene kullanacağımı düşünürsek 4060 almak istiyorum mümkünse.

Hocam AMD işlemcili Acer Nitro 5 olmayan bir laptop önerir misiniz? Nitro 16 serisine baktım ama bilemedim. Sıvı soğutma falan var ya uğraştırır diye düşündüm. Çok anlamam öyle. Nitro 5'i ise gürültülü fan sesinden dolayı almak istemiyorum. Cihazı 4-5 sene kullanacağımı düşünürsek 4060 almak istiyorum mümkünse.
Bunu al bence.

Liquid metal soğutmaya sahip Acer Nitro 16 cihazlarda pek problem yaşayan ile karşılaşmadım. Onun dışında gücün yetiyorsa Asus Tuf Gaming A15 alınabilir diyecektim ki @Simon link paylaştı bile. Bence bütçeni yazarak yeni konu oluştur. Böylece daha çok Techolay Sosyal kullanıcısının dikkatini çekersin.

Bu işlemci de GPU yok o yüzden pil ömrü kısa olur diye düşünüyorum. Bu dediğim sıkıntı olmasaydı çok iyi cihaz. Marka takıntım yok bu arada. Bir tek işlemci de ön yargılıyım.
TUF'larin pil omru hem HP'den hem de Acer'dan daha iyi. Lenovo'dan zaten daha iyi. Daha iyisi cikmaz pil omru olarak muhtemelen.

TUF'larin pil omru hem HP'den hem de Acer'dan daha iyi. Lenovo'dan zaten daha iyi. Daha iyisi cikmaz pil omru olarak muhtemelen.
Ancak işlemcide dahili GPU olmadığı için sürekli ekran kartını kullanacak bataryayı kullanırken bile. Bu yüzden pil maksimum 2-3 saat gider diye düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt