Öneriniz var mı peki hocam? Ben R1 serisinde sorun yaşayanı görmediğim için fiyatı da Amazon'da iyi bulduğum için almayı düşünüyordum aslında. HP neden alınmaz ki?
Şimdiye kadar gördüğüm bazı HP Victus cihazlarda ortak bir problem fark ettim. Öncelikle bu cihazlara tarafımca BIOS güncellemesi yapıldı.
Hall sensör videosunda gördüğünüz iki HP Victus cihaz dâhil olmak üzere, şu ana kadar gördüğüm 4 cihazda, görüntü modunu dGPU yaptıktan sonra bir süre sonra aşağıdaki hata ile karşılaşıyorum:
Bu hatanın, dGPU moduna aldıktan sonra bazı açılışlarda meydana geldiğini gördüm. Ardından cihaz, BIOS ayarlarını resetleyerek iGPU'yu geri aktifleştiriyor.
Mümkünse sizden ricam var: Eğer sorun olmayacaksa, cihazlarınızı dGPU...
Amazon'daki ürünün fiyat farkına değer ancak bende yaklaşık 1 sene önce HP Victus aldım. Ancak fan kısmında ıslık benzeri ses geliyordu. Cihazda ısı veya performansında herhangi bir sorun vs yoktu ama o ses beni çok rahatsız etti. Araştırmalarıma göre kasa yapısından kaynaklanan bir sorunmuş iade etmek zorunda kaldım.
@Hasan Merkit, @tekugu, ben ne alabilirim hocam peki? Hangi laptopa baksam bir sorun çıkıyor. 1 haftadır sürekli araştırıyorum. Normalde masaüstü kullanıcısıyım ama üniversiteye gideceğim için laptop almam gerekiyor.