HP Victus 16 S0014NT alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kinder
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 455
Benim alalı 2,5 yıl oldu sayılır, henüz stok termallerini kullanıyorum ve en çok 80 dereceleri gördü, artık termal yenileme vakti geldi. Cihazdan genel anlamda memnunum, hiçbir zaman ah şu da olsa demedim ancak depolama tabii ki sıkıntı. Aynı fiyat bandında daha iyi alternatifleri var ise araştırın derim, direkt almak mantıksız olabiliyor.

Teşekkür ederim hocam, bazı kriterler var malum Türkiye şartları (taksit seçenekleri, satıcı güvenilirliği) bu yüzden HP Store satıcısından taksitle alacağım için bu modele yöneldim tekrardan teşekkür ederim cevabınız için.

Ekranı güzel değil onu bilerek alabilirsin.

Alınmaz. Nedenini yakın zamanda Techolay YouTube kanalından öğreneceksiniz. Şimdilik uzak durun.

Neden hocam? Şu an Victus 16 S0015NT kullanıyorum kardeşime bilgisayar lazım olduğu için ona da bakıyorum bir sorun yaşamadım sadece paneli biraz kötü acaba biraz şans işi mi?

Neden hocam? Şu an Victus 16 S0015NT kullanıyorum kardeşime bilgisayar lazım olduğu için ona da bakıyorum bir sorun yaşamadım sadece paneli biraz kötü acaba biraz şans işi mi?
Kronik arızası var. O arızayı bazı kişilerde yapmıyor sadece. Sosyalde "Hall sensör" diye aratın. Sadece benim konularım çıkıyor diye güvenmezseniz de Google'da aratın.

Kronik arızası var. O arızayı bazı kişilerde yapmıyor sadece. Sosyalde "hall sensör" diye aratın. Sadece benim konularım çıkıyor diye güvenmezseniz de Google'da aratın.

Estağfurullah hocam birkaç yerde okudum haklısınız bazı kişiler sorunla karşılaşmış bende biraz tedirgin oldum ancak kendim yaşamadığım için çok dikkate almadım yani şartlar yüzündende başka seçeneklere yönelemiyorum 40000 TL son benim için ve taksit ile satıcıya önem veriyorum başka öneriniz varsa çok memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…