Estağfurullah hocam birkaç yerde okudum haklısınız bazı kişiler sorunla karşılaşmış bende biraz tedirgin oldum ancak kendim yaşamadığım için çok dikkate almadım yani şartlar yüzündende başka seçeneklere yönelemiyorum 40000 TL son benim için ve taksit ile satıcıya önem veriyorum başka öneriniz varsa çok memnun olurum.
HP Victus cidden müthiş bir cihaz. Ama maalesef arızası çok can yakıyor ve bunaltıyor. Benim önereceğim markalarda bütçeniz istediğiniz özelliklere yeter mi bilmiyorum.

Bu arada Intel işlemcili cihazları gaming laptop olarak kesinlikle önermiyorum. Son nesilde düzelttiler mi bilmiyorum. Önerilerimi AMD işlemciler ile araştırın.

Asus Tuf Gaming A15
Acer Nitro 16

Benim deneyimlediğim ve beni izleyen cihazlar. Sosyaldeki farklı önerileri de sorun. Ama Intel Core i7 12700H'ı önerseler de ben uzak durun derim. Bu işlemci beni de arkadaşımı da ısınma konusunda bıktırdı.

HP Victus cidden müthiş bir cihaz. Ama maalesef arızası çok can yakıyor ve bunaltıyor. Benim önereceğim markalarda bütçeniz istediğiniz özelliklere yeter mi bilmiyorum.

Bu arada Intel işlemcili cihazları gaming laptop olarak kesinlikle önermiyorum. Son nesilde düzelttiler mi bilmiyorum. Önerilerimi AMD işlemciler ile araştırın.

Asus Tuf Gaming A15
Acer Nitro 16

Benim deneyimlediğim ve beni izleyen cihazlar. Sosyaldeki farklı önerileri de sorun. Ama Intel Core i7 12700H'ı önerseler de ben uzak durun derim. Bu işlemci beni de arkadaşımı da ısınma konusunda bıktırdı.
Acer Nitro 16'ya da baktım benim bütçemde sadece 4050 kartlar var fakat 4050 ekran kartları 75w olduğu için önermediklerini söylediler